Vrouw/Praat Mee
2029802807
Praat Mee

Heb jij wel eens een ‘Khloé Kardashian’ gedaan?

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian

Maar liefst 2,3 miljoen likes kreeg Khloé Kardashian (33) op de foto waarop zij hoogzwanger poseert in lingerie. Zou jij zo’n foto van jezelf willen hebben, of heb je ’m? En zou je zoiets dan ook posten of heb je dat al gedaan? We horen het graag!

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian

De populaire realityster deelde in de loop van haar zwangerschap elk stadium met haar volgers. En zij is niet de enige. Er zijn steeds meer vrouwen die vinden dat hun buik gezien mag worden. Zo poseerde ook een hoogzwangere Romy Boomsma in een pikant setje.

Toen ik de eerste keer zwanger was, heb ik een goede vriendin mooie foto’s laten maken in stijlvol zwart-wit, maar ik vond ze te privé om te delen. De foto’s zitten in het babyboek van mijn zoon. Ze zijn maar door een paar ogen gezien en dat vond en vind ik prima. Iets voor mezelf en mijn dierbaren. Zo zou ik ook nooit de bevallingsfoto's en video aan iemand buiten mijn gezin om laten zien. Het is mij te persoonlijk.

Kus op babybuik

Toen ik zwanger was van mijn dochter, heb ik voor het geboortekaartje een professionele fotoserie laten maken van mijn dikke buik met de oudste erbij. Vooral die waar mijn zoon een kus geeft op de dikke babybuik is lief en werd uiteindelijk het geboortekaartje. Je ziet er niet meer op dan een jongetje en een dikke buik, heel onschuldig eigenlijk.

Lingerie

Ik had zelf niet de behoefte om lingerie aan te trekken tijdens beide fotoshoots, maar ik kan me voorstellen dat dat voor iemand anders wel goed voelt. Ik vind een zwangere vrouw persoonlijk heel mooi en ik kan me voorstellen dat je trots bent op je vormen.

Social media

Heb jij mooie zwangerschapsfoto’s laten maken? En deelde je ze op social media of heb je ze alleen in een boek geplakt voor ‘eigen ogen’? Praat mee!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.