Nieuws/Vrouw
2035025367
Vrouw

Blog Rick en Linde Onze eerste week

Rick en Linde behoren tot één van de drie stellen die wij volgen tijdens de Lekker in je vel-challenge.

De Lekker in je vel-challenge startte voor ons echt toen we gezonde producten gingen inslaan in de supermarkt. We gooiden een kar vol – van aardbei, lijnzaad en vis tot pompoen. Dingen die we anders niet zo snel in huis zouden halen (foto 1). Onze koelkast ziet er nu ook heel anders uit: geen kant-en-klaar-bakjes en sauzen meer! (foto 2)

Positief

De eerste week gaat beter dan verwacht. We waren gewend veel koolhydraten te eten en iedere avond rond een uurtje of tien kregen we weer trek. Het gekke is dat we met onze gezonde gerechten rond die tijd nog steeds een vol gevoel hebben. Dat hadden we nooit verwacht en is zeker een enorm pluspunt. De gerechten zelf vallen ook niet tegen. Neem bijvoorbeeld de pompoen uit de oven in olijfolie en balsamico, heerlijk! (foto 3)

Verschil

We eten gezond en gaan samen naar de sportschool. Het sporten vinden we zelfs leuk. We merken het grootste verschil in onze energie, die hebben we veel meer! Aan ons figuur merken we nog niet veel. Er zijn ook nog geen kilo’s af, maar gelukkig kunnen we dr. Hofstra altijd bellen voor persoonlijk advies. Wie weet heeft hij dé tip om het afvallen te versnellen. We kijken uit naar volgende week!

Groetjes,

Rick & Linde

Doe gratis mee aan de challenge

Op 8 januari zijn we van start gegaan met de Lekker in je vel-challenge​, maar meedoen kan nog steeds! Wil jij ook fitter en gezonder worden in 2016? Klik dan hier om je gratis in te schrijven!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.