Vrouw/Opgebiecht
2035319023
Opgebiecht

'Mijn nieuwe vriend wil met de mattenklopper’

In deze rubriek kun je anoniem jouw geheim delen. Deze keer biecht een lezeres op dat haar nieuwe vriend een bijzonder verzoek heeft in bed.

"Sinds mijn relatie, nu zeven jaar geleden, heb ik nog geen nieuwe relatie gehad. Ik had mijn handen vol aan mijn werk en puberende kinderen die worstelden met het feit dat hun vader mij had verlaten voor zijn secretaresse.

Baby

In no time hadden ze een baby en draaide hij zijn co-ouderschap terug tot twee 'bezoekweekenden per maand'. Maar nu mijn zoon de deur uit is en ook mijn dochter studeert, heb ik eindelijk wat me-time.

Op aanraden van een vriendin ging ik daarom maar eens op Tinder kijken. Na een paar mislukte dates ontmoette ik Marcel. Een knappe vent, vier jaar jonger dan ik en met een goede baan. Zijn dochter (12) is een lief meisje en ik denk dat we een goede band met elkaar kunnen opbouwen.

Seksuele voorkeur

Het enige waarmee ik moeite heb, is zijn seksuele voorkeur. Zodra het wat serieuzer tussen ons werd, biechtte hij namelijk op dat zijn huwelijk weliswaar erg slecht was geweest, maar dat in bed de vonken er altijd vanaf hadden gespat.

Hoewel hij op zijn werk een leidinggevende functie heeft, was zijn vrouw altijd de baas in bed geweest. Hij gedraagt zich nou eenmaal het liefst onderdanig en vroeg op een gegeven moment dan ook of ik open stond voor een rollenspel.

Mattenklopper

Het vervelende nu is dat ik het juist spannend vind als een man de leiding neemt in bed. Dus dat híj het initiatief neemt, mij op bed gooit, zegt dat ik van hem ben... Dat soort dingen.

Maar Marcel wil het dus juist andersom. Die droomt ervan dat ik met een latex pakje en lakleren laarzen bepaal wat er gebeurt, hem bevelen geef. Laatst was ik aan het schoonmaken en toen vroeg hij zelfs of ik hem niet even met de mattenklopper wilde slaan.

SM

We praten er regelmatig over. Hij heeft al wat sm-filmpjes laten zien waarbij de vrouw de man allerlei opdrachten geeft en soms zelfs slaat met een zweep. Ik werd er niet opgewonden van, integendeel. Ik vond het juist akelig om te zien dat er geweld werd gebruikt.

Ik heb er helemaal geen behoefte aan om Marcel pijn te doen en ik zou het ook niet fijn vinden als hij dat andersom zou willen. Marcel zegt dat hij mij niet wil forceren, maar ondertussen praat hij er wel voortdurend over.

Ex

Laatst noemde hij me al 'mevrouw' in bed. Ik zei dat ik dat niet wilde, dat ik daarop afknapte. Toen begon hij er weer over dat zijn ex er nooit moeite mee had en vervolgens kregen we ruzie. Want ik wil niet met zijn ex worden vergeleken.

Ik praat er met vriendinnen over, maar die weten het ook niet. De één zegt dat ik hem best wat tegemoet kan komen, maar de ander zou nooit een relatie willen met iemand met dat soort verlangens. Want dat was toch niet mannelijk?

Mannelijk

Het gekke is, hij is in het dagelijkse leven héél mannelijk. Alleen in bed dus niet. Verder gaat het prima tussen ons. Wat moet ik nu doen? Bewaak ik mijn grenzen of geef ik hem toch maar met de mattenklopper? Ik kom er maar niet uit…"

Jij op VROUW.nl

Zit er ook een - anonieme - Opgebiecht in jouw pen?

Schrijf 'm dan hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.