Vrouw/Horoscopen
2038537424
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 21 januari - Sterrenbeeld Leeuw: Laat het geen obsessie worden!

Stort je met hard en ziel op jouw werk, Steenbok!

Stort je met hard en ziel op jouw werk, Steenbok!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier de daghoroscoop voor jouw sterrenbeeld!

Stort je met hard en ziel op jouw werk, Steenbok!

Stort je met hard en ziel op jouw werk, Steenbok!

VANDAAG JARIG

Computers en andere hoogwaardige gadgets kunnen je in de steek laten en toe zijn aan vervanging. Zorg ervoor dat je online veilig opereert en wees alert op verdachte e-mails en financiële verzoeken van naasten of vrienden. Voor studenten breekt een goede periode aan die tot 15 mei duurt.

ZONDAG JARIG

Je kunt een financieel topjaar achter de rug hebben met voorspoed en uitbreidingen waardoor jij je komend jaar flink zult willen ontwikkelen. Dat gebeurt vaak als de stemming uitbundig is. Maar met Saturnus in jouw horoscoop zul je ook wat moeten inbinden om je winst te consolideren.

STERRENBEELD RAM

Omstandigheden kunnen je tot veranderingen dwingen. Probeer te voorkomen dat onrust jouw productiviteit beïnvloedt. Vertel jezelf dat je wilt winnen, dat vergroot je kans op succes. Kies en houd een doel voor ogen.

STERRENBEELD STIER

De kans bestaat dat je tijdens een bijeenkomst in het zonnetje wordt gezet of dat je wordt gevraagd het woord te voeren. Hoewel je gevleid zult zijn, zal je het ook griezelig vinden. Bereid je goed voor en laat je niet afleiden.

STERRENBEELD TWEELINGEN

Je kunt een weekend tegemoet gaan vol sociale gebeurtenissen. Er zal geen gebrek zijn aan kansen. Je doet er goed aan de lat hoog te leggen. Wie een verrassingsparty organiseert, zal tevreden zijn over het resultaat.

STERRENBEELD KREEFT

Het risico is redelijk groot dat je in een penibele situatie terechtkomt, maar je kunt er op rekenen dat vrienden je uit de puree zullen helpen. Kies je gezelschap zorgvuldig, zeker als je met vreemdelingen op reis bent.

STERRENBEELD LEEUW

Je krijgt met uiteenlopende vormen van geluk te maken. Een verandering van tempo zal je goed bevallen en jouw zin in avontuur neemt toe. Wees voorzichtig in een liefdesaffaire; verlangen moet geen obsessie worden.

STERRENBEELD MAAGD

Richt je aandacht op het vervangen van een slechte gewoonte door een goede. Niet alleen zul je je daar beter door voelen, het is ook goed voor je portemonnee. Je kunt dit weekend nuttige contacten leggen.

STERRENBEELD WEEGSCHAAL

Je krijgt nieuwe kansen, maar doe kalm aan. Laat je niet verleiden tot overhaaste actie, want dan zou je op onverwachte wijze in de val kunnen lopen. Breng je tijd het liefst door met mensen die je inspireren en stimuleren.

STERRENBEELD SCHORPIOEN

Wees op je hoede voor geheimzinnige afspraken en intriges. Blijf ook uit de buurt van mannen die al te amoureus zijn. Een prima weekend om op te ruimen en tweedehandswinkels te bezoeken als je iets nodig hebt.

STERRENBEELD BOOGSCHUTTER

Houd rekening met het onverwachte. Als je aan het werk bent of op een korte zakenreis, zul je tevreden zijn over het resultaat van dit weekend. Je zult je op het juiste moment op de juiste plaats bevinden.

STERRENBEELD STEENBOK

Besteed de komende weken aandacht aan jouw manier van communiceren. Dat zal voor extra drukte en beweging zorgen. Stort je met hart en ziel op je werk; onderzoek en exploreer, en besteed ook aandacht aan je omgeving.

STERRENBEELD WATERMAN

Als je niet vastzit aan een strakke routine kan het een interessant weekend worden. Een nieuw begin op financieel gebied of problemen met eigendommen kunnen je noodzaken tot snelle besluiten over een langetermijndoel.

STERRENBEELD VISSEN

Je kunt de komende vier weken in het middelpunt van de belangstelling terechtkomen. Je beschikt op dit moment over een warme persoonlijkheid en je naam zal bovenaan staan bij veel invitatielijsten van bedrijven en vrienden.

Elke dag een melding

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Meer VROUW

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.