Vrouw/Horoscopen
2043104930
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 5 januari - Sterrenbeeld Ram: Wees zuinig met geld!

Houd extra rekening met de gevoelens van jouw partner, Steenbok!

Houd extra rekening met de gevoelens van jouw partner, Steenbok!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier de daghoroscoop voor jouw sterrenbeeld!

Houd extra rekening met de gevoelens van jouw partner, Steenbok!

Houd extra rekening met de gevoelens van jouw partner, Steenbok!

VANDAAG JARIG

Je kunt met financiële onrust te maken krijgen en met budgettaire aanpassingen, of je beseft dat jouw financiële planning onrealistisch was. Ook je partner kan met problemen kampen die misschien invloed hebben op zijn/haar gezondheid. Het leven gaat echter door en dat geldt voor jullie beiden.

STERRENBEELD RAM

Een familiebijeenkomst stelt je in de gelegenheid een kwestie ter sprake te brengen, een positie te verduidelijken of verwanten tot elkaar te brengen. Wees zuinig met geld. Misschien moet je minder vaak buitenshuis gaan eten.

STERRENBEELD STIER

Buren of vrienden kunnen inbreuk maken op jouw privacy, maar je zult van hun gezelschap genieten. Vrijgezellen die op zoek zijn naar een soulmate kunnen vandaag geluk hebben. Zie heibel in een relatie als een leermoment.

STERRENBEELD TWEELINGEN

Er kan je vanochtend een verrassing te wachten staan. Een financiële kwestie die betrekking heeft op privébezit kan alle aandacht naar zich toe trekken. Een positieve ontwikkeling zal een glimlach op jouw gezicht toveren.

STERRENBEELD KREEFT

Onzekerheid over de richting die je moet volgen kan je doen twijfelen aan je carrière. Al straal je vrolijkheid uit, je kunt in de loop van de dag te maken krijgen met brommerige types; een afspraak kan plotseling worden afgezegd.

STERRENBEELD LEEUW

Het welzijn van mensen die in nood verkeren kan je bezighouden, waardoor je bereid bent de belangen van anderen boven je eigen wensen te stellen. Het kan nodig zijn een gewoonte te veranderen in het belang van je gezondheid.

STERRENBEELD MAAGD

Je kunt gevoeliger zijn dan anders en dat zal bijdragen aan jouw charme. Tegelijk stelt het je in staat om naar anderen te luisteren. Met meer inzicht in hetgeen andere mensen beweegt, kun je een bijzondere deal tot stand brengen.

STERRENBEELD WEEGSCHAAL

Er lijkt sprake van een bijzondere trend; als je ooit het plan hebt opgevat om een club op te richten is dit er een goed moment voor. Ben je de laatste tijd wat nonchalant geweest, dan moet je nu weer puntjes op de i zetten.

STERRENBEELD SCHORPIOEN

Wees jouw eigen raadgever in relaties en zakelijke kwesties. Luisteren naar anderen kan schadelijk zijn. Neem nu geen ingrijpende beslissingen over de opvoeding van een kind; verzamel liever meer informatie.

STERRENBEELD BOOGSCHUTTER

Door af te wijken van de gebruikelijke routine, kun je voorkomen dat verveling toeslaat. Laat je niet verleiden tot impulsaankopen, want een hoge creditcardrekening aan het eind van de maand leidt tot ruzie in de tent.

STERRENBEELD STEENBOK

Houd extra rekening met de gevoelens van je partner. Luister naar hetgeen deze te zeggen heeft en dat geldt ook voor jouw vrienden. Door dat te doen, zul je op velerlei gebied vorderingen kunnen maken.

STERRENBEELD WATERMAN

Kies prioriteiten als je niet wilt dat veel van jouw energie verloren gaat. Het kan een dag worden van rennen van hot naar her en toch niet bereiken wat je wilt. Probeer geconcentreerd te blijven. Een kind kan voor vreugde zorgen.

STERRENBEELD VISSEN

Moeilijke situaties kunnen je vandaag harder treffen dan anders. Let goed op en doe een stap terug als je de neiging voelt opkomen impulsief te handelen. Opwinding kan het moeilijk maken om vanavond in slaap te komen.

Elke dag een melding

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Meer VROUW

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.