Vrouw/Opgebiecht
2047138757
Opgebiecht

Tinderdate from hell: ‘Of ik hem keihard wilde bijten!’

Vrouw schreeuwend

Vrouw schreeuwend

Lezeressen kunnen anoniem iets opbiechten. Deze keer biecht een lezeres op dat ze een verschrikkelijke Tinderdate had.

Vrouw schreeuwend

Vrouw schreeuwend

“Ik ben nu bijna een jaar uit elkaar met mijn ex en ik vond het wel eens tijd worden om weer te gaan daten. Ik downloadde de app Tinder en ik had meteen een match met een knappe man. Hij was van Spaanse afkomst en had net als ik een passie voor koken.

We wisselden nummers uit en besloten een keer af te spreken. We gingen een speciaal biertje drinken op het terras. Het klikte en aan het eind van de date zoende hij me. Ik voelde vlinders door mijn hele lichaam.

Noem me naïef

De week erop hadden we weer een date. Toen begon alle ellende. We zouden samen gaan koken bij hem thuis en hij vertelde dat hij een verrassing voor me had geregeld. Spannend! In de auto vertelde hij dat we niet naar zijn huis zouden gaan, maar dat we meteen doorreden naar de verrassingslocatie.

Ik vond het prima. We reden naar een dorpje drie kwartier verder dan de stad waar hij woonde en we stopten bij een bed & breakfast-boerderij. Noem me naïef, maar ik dacht dat hij dit had gehuurd voor een paar uur en we daarna naar huis zouden gaan.

Domme keuze achteraf

De kamer die hij had gehuurd, had een enorme keuken waar we gingen koken. Vervolgens aten we het op aan een grote picknicktafel. We dronken rode wijn en na zijn derde glas herinnerde ik hem eraan dat we nog terug naar huis moesten rijden. Terug naar huis? Hij had de kamer tot morgenochtend gehuurd én er een ontbijtje bij geboekt.

Ik zei tegen hem dat ik er een beetje van schrok en ik helemaal geen spullen bij me had. Ik checkte of ik een trein of bus terug kon nemen, maar er reed niks vanuit dat dorp. Ik besloot om toch maar te blijven slapen. Het was immers hartstikke gezellig en stiekem had ik wel zin in een vrijpartij. Een domme keuze achteraf…

In één klap nuchter

We hadden het de hele avond enorm gezellig en kletsten tot diep in de nacht. Dat ik het raar vond dat hij een bed & breakfast had geboekt zonder dat te overleggen, stopte ik even weg. Van het één kwam het ander en we belandden in bed. Daar ging het mis. Hij wilde dat ik hem tijdens de seks zo hard mogelijk beet, want dat vond hij ‘sexy’.

Een totale afknapper, vooral omdat hij er maar om bleef smeken. Het leek hem ook leuk om ‘na te bootsen’ of ik maagd was. Hij fluisterde in mijn oor dat hij eerst het topje er heel voorzichtig in ging stoppen. Ik was in één klap nuchter.

Huilen

Na de seks, waar ik enorm spijt van had, vertelde hij dat hij zo blij was met onze relatie. Dat hij niet kon wachten om mij aan zijn ouders voor te stellen. Hij bleef mijn benen maar strelen en ik werd er helemaal kriebelig van. Ik snauwde dat ik even alleen wilde zijn en hij barstte bijna in tranen uit.

Ik liep naar de wc en probeerde stiekem een taxi te regelen. Ik kreeg geen taxi geregeld die naar de uithoek reed waar ik zat op een zaterdagavond. Er was één of ander evenement gaande. Dat had ik weer!

Ik heb de rest van mijn nacht doorgebracht op de bank. Ik heb hem er nog uren van moeten overtuigen dat het écht niks ging worden tussen ons. Hij moest huilen, maar zei dat hij dacht dat hij er wel overheen zou komen. Een verrassende Tinderdate? Dat nooit meer!

Jij op VROUW

Wil jij ook iets opbiechten?

Dat kan hier

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.