Vrouw/Seks & Relaties
2051475401
Seks & Relaties

Deel 38: 'Ze geeft me mijn tas en duwt me richting deur'

In de nieuwe aflevering van De Barvrouw ontdekt Babs naar wie ze haar borstenfoto heeft gestuurd en mag ze niet meer samenwerken met Benjamin.

In een reflex klik ik het scherm uit en gooi de mobiel van me af. Met kloppend hart blijf ik zo een paar minuten zitten. Ik staar naar de mobiel, maar durf hem niet op te pakken. Zolang ik niet met eigen ogen zie wat er is gebeurd, is het niet gebeurd.

Schoolplein

Ondertussen zet ik in mijn hoofd de mogelijkheden op een rij: 'Denk Babs, denk. Naar wie kun jij je beschilderde borsten hebben gestuurd? Frits, Benjamin, werk of klassen-app?' Ik reageerde op een app van Benjamin. Het lijkt me dus logisch dat dat of naar zijn privé-app was, of naar de groeps-app van het werk.

Dan is het niet de klassenapp. Dus geen schoolplein vol boobies-starende blikken. Pfff. Wat een opluchting. Ook Frits kan ik zo goed als zeker uitsluiten. Dat scheelt een ongemakkelijk gesprek. Dan blijven er twee opties over: de werkapp of Benjamin. De laatste is uiteraard het probleem niet. De eerste wel.

Duidelijke punten

Voorzichtig pak ik de telefoon weer op. Ik klik als eerste de klassenapp aan en ga meteen naar de foto’s. Gelukkig, daar zit mijn borstenfoto niet tussen. Ook niets bij Frits. Met kloppend hart klik ik op Benjamin. Ik hoop toch zo dat de foto daar naar toe is gegaan… Helaas. De laatste zin in dit gesprek is de vraag van mij aan Benjamin over wat Edith vindt van de discussie rond Sasha.

Dat betekent dus dat ik mijn 'gouden borsten' in de groepsapp van het werk heb gegooid. Ik schenk mezelf een borrel in, haal diep adem en open de app:

'Hoezo toelichten? Dat lijken me toch twee duidelijke punten' 'Goudeerlijk, die Babs!'

Onzedelijk voorstel

De lolligheden vliegen over en weer: veel bijdehante opmerkingen, smileys en gifjes. Ik scroll er doorheen en klik op mijn foto om te zien wie hem heeft bekeken. Iedereen behalve Bruce. "Sorry. Was uiteraard niet voor jullie" app ik met een blozende smiley erachter.

De telefoon gaat meteen over. Benjamin. Hij schatert het uit: "Wat een prachtfoto was dat. Voor wie was die bedoeld?" Het steekt me dat hij suggereert dat er meer minnaars zijn: "Voor wie denk je?" antwoord ik daarom kattig. Zijn stem wordt zachter: "Waren die voor mij? O Babs wat ben je toch heerlijk. Als je de vorige keer niet was weggelopen, dan had ik je nu een onzedelijk voorstel gedaan."

Tepel

Ik schiet in de lach en zeg: "Sorry. Ik reageerde een beetje impulsief. Hoe kan ik het weer goed maken?" En dan beschrijft hij wat hij met de borsten wil gaan doen: "Ik streel ze zachtjes, zodat je tepel langzaam hard wordt en de chocola barst en in krullen op je borsten danst. Dan lik ik de krullen weg. Een voor een houd ik je borsten vast en lik ze schoon terwijl ik diep in je ogen kijk."

Ik kreun bij de gedachte. "Ik heb nog verf over", antwoord ik. "Zal ik die vrijdag meenemen?" "Je bedoelt dat we na werktijd gaan vingerverfen? Dat lijkt me een prima goedmaker."

Borstenfoto

En zo sta ik vrijdag achter de bar met de tube verf in mijn tas en onder mijn spijkerbroek een ongemakkelijke string. Ik heb er zin in. Zowel in het werk als in Benjamin. Ik werk die avond samen met Sasha en Benjamin. De discussie over Sasha als bedrijfsleider werd verstoord door mijn borstenfoto.

Achter de schermen schijnt nu te zijn besloten dat Sasha het gewoon gaat doen. En die laat er geen gras over groeien. Het lijkt wel alsof ik opnieuw in training ben: "De bladen op elkaar, Babs." "Kun je nu eerst even de tafels gaan leeghalen?" "Ik ga dit weekend de roosters voor de komende maand maken, dus ik wil morgenochtend op de mail wanneer je wel/niet kan. Dan kijk ik of ik er rekening mee wil houden."

Werkrelaties

Ze tettert de hele avond door en weet daarmee het lome nazomergevoel flink te verstoren. "Trouwens", begint Sasha om een uur of 12. De grootste drukte is geweest, maar Sasha is nog steeds druk. Ze kijkt me doordringend aan en zegt: "Edith laat het misschien oogluikend toe, maar ik heb dus geen zin in werkrelaties."

Ik kijk haar verbaasd aan. "Ja", antwoordt ze. "Jij en Benjamin, ik ben niet gek! Ik weet best wel voor wie die foto was bestemd. Ik heb geen zin in gedoe op de werkvloer. Benjamin is hier niet alleen omdat hij een goede barkeeper is. Hij geeft de zaak ook extra sexappeal.

Hij moet flirten met onze klanten. Dan kan hij er niet met de eerste de beste collega vandoor gaan. Dus om het jullie makkelijk te maken, werken jullie vanaf vandaag niet meer samen. Jij kunt nu naar huis." Ze geeft me mijn tas en duwt me richting deur.

'DE BARVROUW' OP WHATSAPP

Wil jij direct een seintje via WhatsApp als de nieuwe aflevering van De Barvrouw online staat? Dat kan! - Sla 06-13651435 op als contact in je telefoon. - Stuur het bericht 'Barvrouw aan' naar ons via WhatsApp als je updates wilt ontvangen over De Barvrouw. - Je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding. - Lees hier meer over de WhatsApp-dienst.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.