Nieuws/Vrouw
2068867287
Vrouw

Daten in de sauna... Da's pas hot!

Daten in een bioscoop of een mooi restaurant kennen we allemaal. Maar de sauna is wellicht niet de eerste locatie die in je opkomt als je een date aan het plannen bent. Toch wordt het steeds populairder.

De 'gewone' datingsites en -apps misten iets, volgens saunadate.com-oprichter Frank van Grunsven. "Er ontstaan matches zonder dat de personen zeker weten of ze echt bij elkaar passen. Ook is het vaak een vleeskeuring waarbij het uiterlijk bepaalt of iemand naar links of naar rechts swiped."

Dezelfde interesses

"Ik merkte dat er vraag was naar een vernieuwende manier van daten en bedacht daarom een alternatief. Als je een date regelt via onze site, dan weet je zeker dat je in ieder geval één ding met elkaar gemeen hebt." De datingsite van Frank richt zich op saunaliefhebbers, nudisten en naturisten en onderscheidt zich van andere sites doordat de foto's van de leden onherkenbaar worden gemaakt.

Zo blijft de privacy beschermd en kun jij als lid zijnde zelf bepalen wanneer jij je letterlijk en figuurlijk blootgeeft aan de ander. Je hoeft zo dus niet bang te zijn om aan een creep te worden gekoppeld. Ben jij een echte saunaliefhebber én ook nog eens vrijgezel? Of ben je nog niet helemaal overtuigd? Hieronder 3 redenen waarom daten in de sauna hot is.

1. Geen ongemakkelijke stiltes

Blijkt nu plots dat je eigenlijk toch niet zo’n goede klik hebt met je date? Geen probleem, want in de meeste ruimtes moet het stil zijn in de sauna. Zo kun je rustig de tijd nemen om gesprekstof te bedenken óf alvast de juiste woorden vinden om hem of haar te vertellen dat het ‘m toch niet gaat worden.

2. Geen schaamte

Eerlijk is eerlijk, je weet meteen wat voor vlees je in de kuip hebt. Zo hoef je je niet meer op te winden over je buikvetjes of die bult op je linkerbil. En wat voor veel mensen een beetje ongemakkelijk is - jezelf blootgeven - heb jij al gehad! Je hoeft je nu nergens meer druk om te maken.

3. Geen geslaagde date? Je hebt alsnog een leuke dag gehad

Als trouwe saunabezoeker is de sauna een vertrouwde plek voor je. Ook al blijkt je date niet jouw prins(es) op het witte paard te zijn, je bent alsnog een dagje heerlijk tot rust gekomen. Daarnaast heb je je gezondheid ook nog een boost gegeven want de sauna is goed voor huid, spieren, circulatie, stofwisseling en weerstand. Nog meer reden dus om te daten in de sauna!

JIJ OP VROUW.nl

Heb jij een leuk, spannend of heftig verhaal over een date en wil je dat met ons delen?

Dat kan hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.