Vrouw/Praat Mee
2075832606
Praat Mee

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, en levert dat tegenwoordig ook op...

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko

Flink wat volgers op Instagram kan ook flink wat commentaar betekenen op zo’n beetje alles wat je plaatst. Dat is precies wat actrice Victoria Koblenko (37) overkwam. Ze plaatste een vrolijke vakantiefoto online, met een berg aan negatieve reacties als gevolg.

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko

Samen met vriend Evgeniy Levchenko (40) en zoontje Kiy (21 maanden) is Victoria aan het genieten van de zon op Mallorca. In het zwembad gooit Evgeniy hun kleintje de lucht in, wat een grappig beeld vol waterplezier oplevert. Victoria plaatst de foto op haar Instagram met de tekst Fly baby, fly! Daddy will always catch you. Schattig, toch? Een aantal volgers noemt het vooral onveilig.

Gevaarlijk

Zo reageren mensen dat het gevaarlijk is om je kindje zo omhoog te gooien, zou hij zwembandjes moeten dragen en is Victoria geen goede moeder. Veel van die reacties zijn inmiddels verwijderd.

Nu overheersen vooral positieve geluiden. "Prachtige plaatje, geniet van je mannen!" en "Schitterende foto, ik zie een man en zijn zoon die plezier hebben" is er te lezen onder de foto. Ook is er kritiek op de eerdere negatieve comments: "Waar bemoeit iedereen zich mee? Denk je nu echt dat zijn papa hem laat verdrinken? No way!"

Praat mee

Wat vind jij, is de kritiek op Victoria terecht? Is het echt zo gevaarlijk? Zou hun zoontje zwembandjes moeten dragen, of hebben haar volgers last van aanstelleritis? Moet je je überhaupt wel met andermans opvoedingskeuzes bemoeien? Praat mee!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.