Vrouw/Praat Mee
2081054755
Praat Mee

Praat mee

Horeca langer dicht… Ben jij het daarmee eens?

Gisteren tijdens het persmoment maakten premier Rutte en minister De Jonge bekend dat de gedeeltelijke lockdown waarschijnlijk tot in december duurt. Dit betekent ook dat de horeca tot in december een no-goarea is. Vind jij dit eerlijk?

Twee weken geleden maakte het kabinet bekend dat we opnieuw in een gedeeltelijke lockdown gingen. Dit betekende ook dat de horeca weer de deuren moesten sluiten. Het was de vraag of het kabinet gisteren strengere maatregelen ging opleggen, maar daarvoor vond premier Rutte het nog te vroeg.

Italië

In Italië zijn restaurants momenteel tot 18 uur open. Op die manier kunnen mensen in ieder geval nog buiten de deur lunchen en is er nog goed toezicht te houden. In Nederland is de horeca wel - al twee weken - volledig gesloten. Dit terwijl de kappers en kledingwinkels nog wel mogen open blijven en mensen ook gewoon met het OV kunnen.

Praat mee

Wat vind jij? Vind jij het eerlijk tegenover de horeca dat kappers, kledingwinkels etc. nog wél open zijn? Vind jij dat er een alternatief moet komen en dat we een voorbeeld aan Italië moeten nemen? Praat mee op onze Facebook-pagina!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.