Vrouw/Horoscopen
2092699623
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 27 maart - Mijd roddelende mensen, Steenbok!

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

De nadruk ligt op je carrière en nevenactiviteiten, maar dat geldt niet voor het hele jaar. Er kan ook sprake zijn van reparaties aan je huis en familiegebeurtenissen die aandacht opeisen. Je zit gelukkig goed in je vel, maar stress kan tijdelijk een domper zijn op je geluk en welzijn.

ZONDAG JARIG

Geld speelt al een paar jaar een belangrijke rol en dat zal de komende jaren zo blijven. Dat toont focus en belangstelling en is niet verkeerd. Je zult je steeds volledig willen inzetten om financiële obstakels te overwinnen. Vastberadenheid en doorzetten zal uiteindelijk leiden tot voorspoed.

RAM

Kleed je eens totaal anders dan mensen van je gewend zijn en geniet van de verbaasde blikken die dat teweeg zal brengen. Durf excentriek te zijn, ook in je mening en uitspraken. Speel in op ontwikkelingen en profileer jezelf.

STIER

Ondanks veranderingen zul je je goed en op je gemak voelen. Je kunt als een blok voor iemand vallen en meteen een afspraak willen maken. Het kan een heftige relatie worden, die bovendien de moeite waard zal zijn.

TWEELINGEN

Je kunt versteld staan van de heftigheid van je gevoelens. Dat wil je niet aan de grote klok hangen, maar je zult wel samen willen zijn met degene die jouw hart heeft veroverd. Een golf van energie kan je ertoe verleiden een risico te nemen.

KREEFT

Thuis bezig zijn zal de meeste voldoening geven. Gehuwden kunnen de vlam in hun relatie aanwakkeren als zij de deur sluiten en geen thuis geven. Vrijgezellen kunnen onverwacht iemand tegenkomen die warme gevoelens oproept.

LEEUW

Je kunt een steeds grotere druk voelen om een besluit te nemen. Te veel opties hebben schept verwarring en de angst een fout te maken, kan je tot uitstel bewegen. Een toevallige kennis is een bron van ideeën en motivatie.

MAAGD

Als je jezelf toestaat iets nieuws te proberen, zal het resultaat je verrassen. Een ideaal moment om een artistieke visie in de praktijk te brengen. Benader je onderwerp vanuit een ongewone hoek en wees niet bang voor het onbekende.

WEEGSCHAAL

Nieuwe energie kan ervoor zorgen dat je van alles tegelijk wilt aanpakken. Maak een lijstje en werk dat puntsgewijs af. Leg je erbij neer dat niet iedereen je hoge tempo zal kunnen bijhouden. Zet originele ideeën om in daden.

SCHORPIOEN

Een romantische relatie wint aan kwaliteit als je meer praat over de dingen waarover je het oneens bent. Probeer iets te doen voor een goed doel; daar heb je veel voldoening van. Sluit je huis goed af als je de deur uitgaat.

BOOGSCHUTTER

Een goed moment om uitdrukking aan je creativiteit te geven. Je artistieke oog kan iets ontdekt hebben waarop je wilt inhaken. Wend je liever tot vrienden dan tot familie als je begrip zoekt. Ga vanavond iets leuks doen.

STEENBOK

Mijd roddelende mensen, ook al kom je daardoor alleen te staan. Neem voor lief dat je hun volgende slachtoffer kunt zijn. Zondag kun je iets moois tot stand brengen. Wees in alles wat je doet zo openhartig mogelijk.

WATERMAN

Je optimisme kan de aandacht trekken van een invloedrijk iemand. Bezuinig niet op materiaal als je je artistiek uitleeft. Richt je huis zo in dat bezittingen beter tot hun recht komen en ga op zoek naar een nieuw meubelstuk.

VISSEN

Probeer je zo origineel mogelijk uit te drukken, vooral tegen buren en familie. Laat je woordkeus kenmerkend zijn als je gedachten op papier zet. Jouw natuurlijk optimisme maakt je populair en kan helpen het geluk naar je toe te trekken.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.

POPULAIRE VIDEO'S

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo