Vrouw/Dagboek van een minnares
209559789
Dagboek van een minnares

Deel 154: ‛Onschuldig vermaak? Dit ziet eruit als een paringsdans!’

“Dat is Henk,” siste ik tegen Mark. “Je weet wel, de nieuwe vriend van mijn moeder. Wat doet hij hier? En wie is die vrouw?” “Maak je niet zo druk,” zei Mark. “Die man heeft gewoon een leuke avond. Waarschijnlijk wil je moeder niet naar een parenclub en deze dame wel. Dat is bij ons toch ook zo?”

“Maar jij bent al honderd jaar getrouwd met Josien en mijn moeder en Henk zijn nog maar net bij elkaar! Dat kan echt niet.” Ik duwde Mark opzij en stoof op Henk af. Mark probeerde me nog tegen te houden, maar ik luisterde niet.

Henk stond nog steeds op de dansvloer met de onbekende vrouw. Dit was zeker geen onschuldig vermaak; het zag eruit alsof ze een paringsdans aan het uitvoeren waren, waarbij hij tegen haar opreed en zij kronkelend om hem heen draaide. Ik tikte op zijn schouder en hij schrok zich rot.

Onschuldig vermaak

“Wat doe jij hier?” “Ook goedenavond,” antwoordde ik rustig. “Ik ben aan niemand verantwoording verschuldigd. Jij wel.” “Zullen we even aan de bar gaan zitten?” Hij fluisterde iets tegen de onbekende vrouw die afdroop. “Ik kom hier al jaren met José,” zei Henk. “José is mijn buurvrouw. Het is onschuldig vermaak hoor.”

“O, dus mijn moeder weet dat je hier bent?” Henk keek naar de grond. “Eh, nee. Ik denk niet dat ze het hier leuk zou vinden. Je moeder houdt niet van kinky gedoe.” “En ondertussen trek je bij mijn moeder in en vraag je haar ten huwelijk. Ik moet haar dit natuurlijk wel vertellen.”

Stomme huwelijksaanzoek

Hij trok wit weg. “Doe dat nou niet! We zijn echt heel gelukkig met elkaar. Ik beloof je dat ik nu naar huis ga en nooit meer terugkom.” “Ik moet er even over nadenken. Beloof me sowieso dat je dat stomme huwelijksaanzoek intrekt. En ga nu alsjeblieft weg.” Henk hief zijn handen op. “Ik ga al. Betaal jij dan mijn rekening?” “Nee, sukkel, wat denk je nu zelf? Besteed gewoon je aandacht aan dat stomme klusbedrijf van je in plaats van aan gescharrel met andere vrouwen.”

Ik keek Henk na tot hij daadwerkelijk uit het zicht was verdwenen en bestelde een gin-tonic. Soms was het toch wel makkelijk dat ik geen rijbewijs had. Nu hoefde ik tenminste nooit de Bob te zijn. Maar wat moest ik nu? Zou ik het aan mijn moeder vertellen? Dan moest ik haar ook uitleggen wat ik in de parenclub deed en met wie ik daar was. Mark was natuurlijk net zo fout als Henk. En dat accepteerde ik ook. Ik besloot nog even niets te zeggen, maar Henk goed in de gaten te houden.

5 kilo aangekomen

Mark dook op. “Hoe gaat het, schoonheid?” “Mwah. Zullen we naar huis gaan?” “Meen je dat? Laat je nou echt onze avond verpesten door die kwal? Kom op, drink je glas leeg en dan gaan we dansen.” Op dat moment begon de dj een ander liedje te spelen en stoof de hele menigte richting de kleedkamers.

Blijkbaar was dit het moment waarop iedereen in lingerie ging. Mark pakte mijn hand en trok me mee. “Laat maar aan iedereen zien hoe mooi je bent!” “Dat valt wel mee. Ik ben 5 kilo aangekomen.” “Ik zie er niks van. Je bent de knapste vrouw van allemaal hier. Ik ben hartstikke trots op je.”

Man met een strikje

Een beetje onzeker ging ik weer naar binnen. Het was best gek om alleen in een beha en string rond te lopen. Ik voelde me ineens heel bloot. Misschien moest ik nog maar een gin-tonic nemen. Ik goot mijn glas in één teug achterover en vroeg toen of we zouden dansen. Maar Mark had andere plannen.

“Zullen we in het bubbelbad gaan?” Even later liet ik me voorzichtig in het water glijden. Ik was natuurlijk wel vaker naar de sauna geweest – ook naakt – maar dit was toch anders. Iedereen keek veel meer naar elkaar. En het ging er letterlijk verhit aan toe. Ik voelde een hand op mijn been. Een man met een strikje lachte naar me. Mark keek me bemoedigend aan. Zou ik? Maar nee, dit ging me toch echt veel te snel. Ik legde de hand weer terug.

Akkefietje

Ik ging wat dichter tegen hem aan zitten en voelde hoe opgewonden Mark werd. Hij stelde voor een samen een kamertje op te zoeken en ik stemde toe. “Maar wel eentje waar de deur op slot kan.” Hij vond er zelfs eentje waar de gordijntjes dicht konden, dus niemand kon ons zien. Langzaam liet hij zijn mond over mijn hele lichaam glijden en ik voelde dat ik ondanks alles opgewonden werd. Maar toen hij vroeg of de gordijnen weer open mochten, zei ik nee. Ik had er geen behoefte aan dat andere mensen zich aan ons zouden verlekkeren.

“Zullen we dan nu wel naar huis gaan? Ik heb behoefte aan mijn eigen bed,” zei ik toen we klaar waren. “Ja, ik ben ook best moe,” antwoordde Mark. We kleedden ons aan en reden naar mijn huis terwijl we napraatten over de avond. “Ik vond het héél, héél fijn,” zei Mark. “Ondanks het akkefietje met die stomme Henk. Denk je dat je nog een keertje wil?” “Dat weet ik nog niet. Voorlopig niet in elk geval. Ik weet nu in elk geval zeker dat ik gewoon genoeg heb aan jou.”

Snelle vrijpartij

“Zal ik nog even met je mee naar boven gaan? Ik heb gewoon wéér zin,” fluisterde Mark in mijn nek toen we eenmaal thuis waren. We rukten de kleren van elkaars lichaam en genoten van een snelle vrijpartij. Wat hield ik toch veel van die man!

Een paar uur later schrok ik wakker van een piepend geluid op Marks telefoon. Een WhatsApp! Ik keek naast me. Mark lag uitgebreid te snurken. Blijkbaar waren we allebei in slaap gevallen. Het was half vier, Josien zou zich wel afvragen waar haar echtgenoot bleef. Maar Mark hoorde niks en sliep gewoon lekker door. Ik twijfelde. Zou ik hem nu wakker maken of niet?

Als eerste een seintje als er een nieuwe aflevering van Dagboek van een Minnares online staat?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten

Stuur de tekst ‘dagboek aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ‘dagboek uit’ naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Er is nu een serie en een boek van Dagboek van een minnares. Hier lees je alles wat je moet weten.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.