Vrouw/Opgebiecht
2113882120
Opgebiecht

‘Hij wil mijn kinderen niet mee op skivakantie’

In deze rubriek kun je anoniem een geheim delen. Deze keer biecht een lezeres op dat haar nieuwe vriend haar kinderen niet mee wil op wintersport.

Help, ik weet niet wat ik moet doen. Ik ben gescheiden, moeder van twee kinderen en heb sinds kort een nieuwe vriend, op wie ik dolverliefd ben. Al zijn mijn vriendinnen wat minder enthousiast over hem.

Zelfverzekerde man

Misschien valt-ie ook wel een beetje in de categorie 'foute mannen', want hij is best wel ijdel, zit vaker bij de kapper dan ik, draagt alleen maar merkkleding en sieraden en rijdt in een grote Range Rover. Maar hé, waarom is dat per se 'fout'?

Hij is gewoon een zelfverzekerde, selfmade man, die zichzelf goed verzorgt en graag laat zien dat-ie succesvol is. Dat is natuurlijk not done in Nederland, want je mag je kop niet boven ’t maaiveld uitsteken, maar ik vind dat persoonlijk heel sexy.

Masters of LXRY

Op de Masters of LXRY struikel je over types als hij en dat is dan ook precies waar ik hem heb ontmoet. Ik werkte daar als hostess en hij was 'een beetje aan het rondkijken'. Werken op die beurs was een ideetje van een leuke vrouw die ik op de sportschool heb ontmoet.

Ik zat even zonder werk en had nog geen idee wat ik wilde doen. En toen zei die vrouw dus: "Waarom schrijf je je niet in bij een promotiebureau? Die zijn altijd op zoek naar hostessen voor beurzen en zo. Zeker naar vrouwen die er zo goed uitzien als jij. Het is heel afwisselend en je kunt zelf aangeven wanneer je wilt werken. Ideaal!"

Kinderen

En zo belandde ik op de Masters of LXRY. Ik vond het fantastisch. Er ging een wereld voor me open: allemaal mooie spullen en zelfverzekerde mannen. Absoluut het type waar ik op val. Ik voelde mezelf in een soort snoepwinkel en kreeg veel aandacht. Maar de brutaalste was wel Steve (niet zijn echte naam).

Hij gaf me zijn kaartje en fluisterde in mijn oor of ik wilde bellen als ik wilde afspreken. Inmiddels hebben we twee maanden verkering; na de eerste date was het meteen 'aan'. We hebben het fantastisch samen, hij is super attent en verrast me met leuke uitjes.

Begeerlijke vrouw

Alleen... ik zie hem alleen als de kinderen bij mijn ex zijn. Dat ik kinderen heb, heeft hij als een soort kennisgeving aangenomen. Hij vraagt verder nooit naar ze en ik vind dat prima. Als ik bij hem ben is het me-time of we-time, juist even geen kindergedoe.

Bij hem voel ik me geen moeder, maar een begeerlijke vrouw. Zo fijn! En nu heeft Steve me als verrassing meegevraagd op wintersport. Hij gaat elk jaar en wil me dolgraag zijn favoriete skigebied laten zien. Maar hij wil alleen met mij; mijn kinderen meenemen is onbespreekbaar.

Smoesjes

Ik zou het heerlijk vinden om mee te gaan, maar het is in een week waarin de kinderen bij mij zijn en mijn ex is totaal niet flexibel. Ik durf hem niet eens te vertellen dat ik een nieuwe liefde heb, want stiekem hoopt hij dat ik bij hem terugkom. Maar Steve kan blijkbaar ook niet schuiven met de data.

Ik zit nu in een enorm spagaat. Als ik afhaak, ben ik bang dat ik daarmee onze relatie aan het wankelen breng - want ik heb hem ervan overtuigd dat het feit dat ik kinderen heb onze relatie niet in de weg hoeft te staan - maar vragen of mijn ex een week wil ruilen durf ik evenmin.

Smoes

En dan heb ik het nog niet eens over hoe teleurgesteld mijn kinderen zullen zijn als mama met haar nieuwe vriend gaat skiën en zij in de voorjaarsvakantie gewoon thuis blijven. Ik kan eigenlijk maar één smoes bedenken die alle partijen het minst pijn zal doen en dat is zeggen dat ik erheen moet voor een internationale beurs. En nu maar hopen dat ik me niet achteraf per ongeluk verspreek, of op de piste iets breek...

Jij op VROUW.nl

Heb jij ook (anoniem) iets op te biechten?

Dan kan dat hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.