Vrouw/Lekker in je vel challenge
2117433589
Lekker in je vel challenge

VROUW Lekker in je vel-challenge

Weekmenu #3 van de VROUW Lekker in je vel-challenge 2021

We zijn op de helft! Maandag gaan we van start met de derde week van de VROUW Lekker in je vel-challenge. Coaches Isa en Medina hebben samen met een team specialisten weer een mooi (en lekker!) weekmenu in elkaar gezet. Succes!

Adem in adem uit en relax… Dit is voor veel mensen makkelijker gezegd dan gedaan. In de huidige tijd is het een kunst om voldoende tijd vrij te maken voor rust en ontspanning. Maar ontspanning is heel belangrijk, want tijdens die relaxmomenten kunnen je lichaam en geest herstelwerkzaamheden uitvoeren, zodat je goed blijft functioneren.

De focus ligt deze week daarom op beter ontspannen en slapen. Dat doen we door voor voedingsmiddelen te kiezen die kalmerend werken en voedingsmiddelen te vermijden die ons lichaam stress kunnen geven.

Weekmenu #3 en boodschappenlijstje

VROUW Lekker in je vel-challenge weekmenu #3

VROUW Lekker in je vel-challenge boodschappenlijstje #3

Deze menu’s komen uit het speciale VROUW Lekker in je vel-challenge receptenboek. Daarin vind je alles over deze vierweekse challenge én allerlei handige tips van Isa, Medina en verschillende specialisten. Het volledige boek is hier gratis te downloaden. Leuk om te hebben en... als je ’m downloadt, maak je kans op verschillende prijzen!

Word ook lid van de besloten Facebookgroep en/of schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief!

Download PDF:

Bijlage 1Bijlage 2

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.