Vrouw/Praat Mee
2119559045
Praat Mee

Praat mee

’Ik vergeef hem zijn vreemdgaan’

Je bent al 22 jaar met elkaar getrouwd, krijgt samen drie prachtige kinderen. Een gelukkig huwelijk, met z’n ups en downs, natuurlijk. Je dacht de grootste uitdagingen inmiddels wel achter de rug te hebben als het hoge woord eruit komt: hij had een geheime relatie met een 20 jaar jongere vrouw…

Voor Leontine Borsato (51) de harde realiteit: Marco Borsato (52) bekent een relatie te hebben gehad met pianiste Iris Hond (32). De affaire zou inmiddels beëindigd zijn, schrijft weekblad Privé. Door lange gesprekken wisten Leontine en Marco hun huwelijk te redden.

Niet perfect

Op social media verklaart het echtpaar elkaar vandaag volop de liefde. „Liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar echt is”, deelt Leontine op Instagram.

Leontine en Marco delen de volgende verklaring op Instagram: Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (…). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierom worden gerespecteerd.

’Oud worden met Marco’

In 2012 vertelde Leontine in VROUW glossy al over haar - bij tijd en wijle - stormachtige huwelijk met Marco: ,,We zijn nu vijftien jaar samen en natuurlijk, net als ieder gezin, hebben wij onze ups en downs gehad. En als er zoiets gebeurt als met TEG (het omvallen van The Entertainment Group, red.), heeft dat echt wel zijn weerslag.

Maar het is een onwijs fijn gevoel dat je zelfs dat kunt overleven. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er nooit meer iets kan gebeuren. Ik bedoel, kijk om je heen. Een tijdje terug sloeg ik mijn trouwalbum open en concludeerde dat de helft van alle gasten intussen uit elkaar is.”

,,Uit elkaar gaan heeft er voor het grootste deel mee te maken of je nog van elkaar houdt. Anders is er geen toekomst meer. Maar als je wél van elkaar houdt, kan zelfs vreemdgaan iets zijn waar je overheen kunt komen.

Daar geloof ik écht in. Het geheim van langdurige relaties is dat je kunt vergeven, want ieder mens maakt fouten. Ik wil er samen met Marco helemaal voor gaan. Ik wil écht oud met hem worden en samen het bejaardenhuis in.”

Praat mee

Wat zou jij doen als je in Leontine’s schoenen stond? Praat met ons mee op Facebook. Heb jij iets soortgelijks meegemaakt - heeft jouw huwelijk een doorstart gemaakt na een affaire of ben je juist bij hem/ haar weggegaan na een affaire - en wil je daar over praten? Mail ons dan op praatmee@vrouw.nl.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.