Vrouw/Horoscopen
21213754
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 22 oktober - Haast je niet, Vissen

Probeer je financiën met wat meer fantasie te beheren, Weegschaal.

Probeer je financiën met wat meer fantasie te beheren, Weegschaal.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Probeer je financiën met wat meer fantasie te beheren, Weegschaal.

Probeer je financiën met wat meer fantasie te beheren, Weegschaal.

VANDAAG JARIG

Tracht je relatie te intensiveren door meer samen te doen – volg een cursus over een onderwerp dat je beiden interesseert. Ook een buitenlandse reis kan de relatie aanzienlijk verbeteren. Als late Weegschaal ben je geïnteresseerd in kunst en antiek en dat kan dit jaar profitabel voor je worden.

RAM

Het kan een dag van tegenstellingen worden. Raak niet betrokken bij kwesties van financiële aard. Emoties kunnen snel escaleren. Bedenk waaraan je in het leven de meeste waarde hecht; ben je in staat deze levensvraag te beantwoorden?

STIER

Je kunt overgevoelig zijn voor de stemming van anderen. Kies met zorg je gezelschap. Negatieve mensen maken je somber, terwijl positieve lieden je gelukkig maken. Geen dag om iets te verdedigen waarmee anderen het oneens zijn.

TWEELINGEN

Er kan iets ter sprake komen dat te maken heeft met je carrière, gezondheid of relaties. Als je wilt dat er dingen gebeuren moet je die eerst voor uzelf op een rij zetten. Leg dromen en wensen nog eens onder een loep.

KREEFT

Problemen oplossen als een intellectuele exercitie komt goed overeen met je mentale instelling. Zet je hersens aan het werk als je tijd over hebt. Over een zakelijke deal zul je het nodige moeten onderzoeken, maar dat ligt je wel.

LEEUW

Het moment is gekomen om te onderzoeken hoe je met je carrière bent gevorderd en om te besluiten of dat overeenkomt met je wensen. Deze dag kan een sfeer van verwachting oproepen en alles wijst op een bijzondere avond.

MAAGD

Je grootste verlangen gaat uit naar een bevredigend leven en een veilige thuisbasis. De langste omweg kan de kortste weg zijn om te bereiken wat je wenst. Houd rekening met concurrentie of een serieuze bedreiging van jouw positie.

WEEGSCHAAL

Probeer je financiën met wat meer fantasie te beheren. Zelf ben je geneigd voorzichtig met je geld om te gaan, maar het kan voordelig zijn om naar andere ideeën te luisteren. Laat controleren of en investering zuivere koffie is.

SCHORPIOEN

Er ligt enige nadruk op de sector die zich bezighoudt met relaties en zakendoen. Iemand kan een aanmerking maken op de manier waarop je besluiten neemt. Voorkom ruzie door de mening van anderen in overweging te nemen.

BOOGSCHUTTER

Je kunt tot rust komen als aan een halsbrekend tempo een eind komt en bepaalde zaken tot stilstand komen. Word er niet te nonchalant door. Let op symptomen waar het je gezondheid betreft en laat ze snel diagnosticeren.

STEENBOK

Een vriendelijke houding en aanpak helpt je op weg en kan juist vandaag van pas komen. Iemand die geen blad voor de mond neemt kan je kwetsen of in verwarring brengen. Heftige emoties kunnen daarvan het gevolg zijn.

WATERMAN

Maak werk af en probeer vroeg naar huis te gaan. Breng de komende dagen tijd door met de mensen die je bemint, zodat zij en jij je prettiger zullen voelen. Graaf dieper als je antwoorden zoekt op vragen die je bezighouden.

VISSEN

Haast je niet, ook al heb je veel te doen. Wees extra voorzichtig op de weg en als je met machines werkt. Het risico van een klein ongeluk is groter dan gebruikelijk. Op schrijven en spreken in het openbaar rust vandaag zegen.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop