Vrouw/Horoscopen
2135608111
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 11 juli - Maak plannen voor een feestje, Vissen!

Probeer je in iemands positie te verplaatsen voor je kritiek uit op diens prestaties, Boogschutter.

Probeer je in iemands positie te verplaatsen voor je kritiek uit op diens prestaties, Boogschutter.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Probeer je in iemands positie te verplaatsen voor je kritiek uit op diens prestaties, Boogschutter.

Probeer je in iemands positie te verplaatsen voor je kritiek uit op diens prestaties, Boogschutter.

VANDAAG JARIG

De kans bestaat dat je je carrière naar een hoger geestelijk niveau wilt tillen met werk dat betekenisvol is. Altruïstische beweegredenen en activiteiten voor goede doelen kunnen daarbij een rol spelen. Dat zal niet alleen de maatschappij ten goede komen, maar kan ook jouw loopbaan een boost geven.

RAM

Maak een financieel overzicht, zodat je weet of er ruimte is voor een grote investering. Een aanvraag voor een lening zal niet op problemen stuiten. Een zakelijke deal die vandaag wordt beklonken zal lucratief zijn, maar reken ook op tegenwind.

STIER

Als je jezelf afvraagt hoe je een gevoelig onderwerp ter sprake moet brengen is het devies: afwachten. Een geschikt moment zal zich plotseling voordoen. Begin geen discussie als je in een boze stemming bent; dat leidt tot niets.

TWEELINGEN

Het kan een nuttige dag worden als je je wijdt aan dingen die je verwaarloosd hebt of laten liggen. Maak een werkschema voor later deze week als je niets te doen hebt. Zoek contact met potentiële klanten.

KREEFT

Het komt goed uit als je energiek bent. Een creatief project kan goed vorderen als je met iemand samenwerkt. Zorg ervoor dat je tegemoet komt aan de verwachtingen die anderen hebben en wees duidelijk in wat je van hen verwacht.

LEEUW

Je energie kan te wensen overlaten. Te weinig nachtrust eist zijn tol. Neem extra vitaminen. Geef genoeg aandacht en tijd aan medewerkers als je een leidinggevende positie bekleedt. Richt je vooral op alles wat voorrang verdient.

MAAGD

Maak er een rustige dag van als je met vakantie bent, want juist aan rust zul je behoefte hebben. Studenten kunnen aan de loop der gebeurtenissen niet veel meer veranderen. Stel je filosofisch op. Vanavond kan familie je nodig hebben.

WEEGSCHAAL

Maak geld een onderwerp van gesprek, maar stel je niet te kritisch op als je vindt dat jouw partner te veel uitgeeft. De ander kan je wellicht hetzelfde verwijten. Bespreek met een zakenpartner je plannen voor de toekomst.

SCHORPIOEN

Je kunt geïnspireerd zijn en het niet al te nauw nemen met de waarheid. Als je geest afdwaalt, zul je onnodige fouten maken. Een collega die problemen veroorzaakt en de sfeer verpest moet terecht gewezen worden.

BOOGSCHUTTER

Probeer je in iemands positie te verplaatsen voordat je kritiek uit op diens prestaties. Zeg een waarderend woord als je weet dat iemand zijn best heeft gedaan. Wees bereid op korte termijn bepaalde plannen te herzien.

STEENBOK

Dop je eigen boontjes als meerderen er kennelijk van uitgaan dat je dat kunt. Gebruik je tijd constructief. Zorg voor een spaarpotje, ook al sta je er gunstig voor. Luxe kan wachten. Laat subtiliteit jouw credo zijn.

WATERMAN

Niets of niemand zit op je nek; je kunt het jezelf veroorloven een beetje lui te zijn. Rommel wat in huis; je kunt iets wat je kwijt bent terugvinden. Voer overbodige spullen af. Doe iets met je handen, dat is een goede manier om spanningen te lozen.

VISSEN

Denk na over je toekomst als je daar de tijd voor hebt. Maak plannen voor een feestje en nodig alvast wat mensen uit. Een paar dagen samen weg zou je relatie echt goed doen. Doe vrijwilligerswerk als geld verdienen geen pure noodzaak is.

Meer VROUW

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.