Vrouw/Horoscopen
2136260673
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 6 mei - Ruzie lijkt onvermijdelijk, Boogschutter!

Ook als je financieel goed voor je naasten zorgt kan je partner klagen dat hij of zij je te weinig ziet, Stier.

Ook als je financieel goed voor je naasten zorgt kan je partner klagen dat hij of zij je te weinig ziet, Stier.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Ook als je financieel goed voor je naasten zorgt kan je partner klagen dat hij of zij je te weinig ziet, Stier.

Ook als je financieel goed voor je naasten zorgt kan je partner klagen dat hij of zij je te weinig ziet, Stier.

VANDAAG JARIG

Je partner kan je eigengereid vinden en weinig coöperatief; dat kan de relatie op de proef stellen. Je houding hoeft niet noodzakelijkerwijs tot een breuk te leiden maar het betekent wel dat je er meer energie in zult moeten steken om de boel bij elkaar te houden.

RAM

De behoefte om in je werk onafhankelijk te worden kan toenemen; je weet dat je beter presteert als je alleen opereert. Beweeg regelmatig om jouw energie doelmatig te gebruiken. Je zult je minder prettig voelen als je dat niet doet.

STIER

Ook als je financieel goed voor je naasten zorgt kan je partner klagen dat hij of zij je te weinig ziet. Misschien kun je thuis werken of dichter bij je werk gaan wonen. Geef dierbaren je onverdeelde aandacht en offer daarvoor eventueel iets op.

TWEELINGEN

Blijf steeds alert als je bezig bent met het bouwen of verbouwen van een huis en laat geen loopje nemen met de afspraken die je hebt gemaakt. Ruzie kan vandaag snel escaleren en je zult niet als winnaar uit de bus komen.

KREEFT

Als je jouw partner vergezelt naar een bijeenkomst kun je iemand ontmoeten met wie het klikt. Bovendien kun je kennismaken met een cultuur of gewoonte die je zal intrigeren. Een juridische kwestie geeft je een nieuwe kijk op jouw rechten.

LEEUW

Ontbijt goed want je moet fit zijn. Spreek af met een vriend(in) die relevante informatie voor je kan hebben. Geldzaken vragen aandacht en actieve interventie. Onderhandelingen kunnen resulteren in een redelijk compromis.

MAAGD

Lof of een promotie zal komen als je hard en goed hebt gewerkt. Je zult misschien moeten aansporen om je plaatje compleet te krijgen als je jouw bedrijf moet vertegenwoordigen. Moedig harde werkers aan en gooi luiwammesen eruit.

WEEGSCHAAL

Activiteiten kunnen toenemen als je juist aan wat rust toe bent. Blijf trouw aan datgene waarin je gelooft. Creëer een sfeer van vertrouwen. Binnen de familie kun je er een belangrijke bondgenoot bij krijgen.

SCHORPIOEN

Om het geheel te kunnen begrijpen moet je weten hoe het in elkaar zit. Degelijkheid is jouw sleutel tot succes. Meng je niet in gesprekken die er niet toe doen. Vraag buren een oogje in het zeil te houden als je afwezig bent.

BOOGSCHUTTER

Houd rekening met oplopende spanning in een relatie; ruzie lijkt onvermijdelijk. Toon begrip als je partner zich verwaarloosd voelt als je steeds met je carrière bezig bent.

STEENBOK

Stel met je werkgever of zakelijk partner een financieel plaatje op dat je belangen beschermt. Verantwoord je uitgaven en verwacht dat ook van anderen. Ontdoe je van degenen die zich verzetten tegen het leveren van een bijdrage.

WATERMAN

Gezamenlijke financiën kunnen onder druk komen te staan. Ruzie is onvermijdelijk als individuele belangen botsen. Het kan nodig zijn om uitgaven te beknotten of een grote investering op te schorten. Probeer samen te werken.

VISSEN

Zet de punt op de i van de plannen die je hebt gemaakt. Ga een gesprek met anderen over jouw ideeën voorlopig uit de weg. Bescherm je gedachtengoed; wat je loslaat in verkeerd gezelschap zal je worden afgenomen. Je bent gewaarschuwd.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.