Nieuws/Vrouw
227550012
Vrouw

Hoe onthulde jij het geslacht van je baby?

Roze ballonnen vliegen op uit een doos, een hapje van een cupcake met blauwe vulling: in plaats van na de echo te horen wat het geslacht van je kindje is, worden gender reveal party’s steeds populairder.

Zo vertelt aanstaande moeder Sabine Haije in de Volkskrant dat ze ook een gender reveal party heeft gegeven. Daardoor werd het ook voor de familie een spannend moment. Het geslacht van de baby werd geheimgehouden voor de ouders, op papier gezet en in een envelop met de echo's overhandigd aan de taartenbakster. De blauwe taartvulling maakte bekend dat Sabine en Ivo ouders worden van... een zoon.

WhatsApp

Sabine: "Sommige vriendinnen sturen via WhatsApp dat ze een jongen of meisje krijgen. Dat is helemaal niet persoonlijk." Ook Ivo, de man van Sabine denkt er zo over: "Dit is leuker dan wanneer je het hoort in het ziekenhuis. Nu kunnen we het met z’n allen delen."

Oproep

Heb jij net als Sabine en Ivo het geslacht van jullie baby op een bijzondere manier kenbaar gemaakt? Bijvoorbeeld met een speciale taart of een gender reveal party? Stuur je foto’s en filmpjes naar redactie@vrouw.nl o.v.v gender reveal party. En wie weet zie jij jezelf terug bij VROUW!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.