231997
Vrouw

Blijf komend jaar voortdurend aandacht besteden aan uw gezondheid. Niet minder dan drie planeten bevinden zich in een ongunstige hoek dus dat is iets waarmee u rekening moet houden. Zorg sowieso voor ontspanning en rust teneinde een hoog energieniveau te behouden. Laat u af en toe masseren.

RAM

Er kan iets gebeuren wat grote invloed op uw toekomst kan hebben. U zult het echter alleen ervaren als u het als zodanig herkent. Er begint een periode van groei, meer sociale contacten en toenemende kennis. Geluk lacht u toe.

STIER

Maak een begroting voor de komende drie maanden als u kosten moet besparen. Een nieuwe baan of zakelijk avontuur houdt grote beloften in. Blijf echter voorzichtig. Neem geen onnodige risico’s en probeer niet te snel uit te breiden.

TWEELINGEN

De sfeer is vandaag plezierig en er lijkt sprake van liefde. Lieden die zich voeger ergerden aan uw manier van doen of twijfelden aan uw goede bedoelingen weten u nu te waarderen. Uw gaat een vrolijke tijd tegemoet.

KREEFT

Als u voldoende service geeft ligt er een bevredigende beloning te wachten. Er zijn vertrouwelijke gesprekken gaande achter de schermen. Leg u echter niet vast voor u de gestelde voorwaarden goed hebt begrepen.

LEEUW

U kunt aan wat rust toe zijn. Gebruik een kalme periode, zelfs als deze enigszins is afgedwongen. Anderen kunnen moeilijk in te schatten zijn en de sfeer om u heen kan ondoorgrondelijk lijken. Leg u erbij neer en maak u geen zorgen.

MAAGD

Iets wat onder de oppervlakte broeit kan tot een conflict uitgroeien. Voorkom dat rancunes de overhand krijgen. Probeer problemen die tot spanning leiden te bespreken. Degenen die research doen zullen op interessante informatie stuiten.

WEEGSCHAAL

Als u zich opsluit of asociaal opstelt hoeft u niet op veel steun te rekenen. Dat geldt ook voor degenen die maatschappelijk bezig zijn. Echt een dag om ambities te realiseren of een reis te plannen. Een bijzonder iemand kan uw pad kruisen.

SCHORPIOEN

Geld dat u toekomt zou vandaag kunnen arriveren. Het advies van een bankier, accountant of jurist is het antwoord op de vragen die u zich stelt. Financiële zaken en investeringen leveren geen problemen op. Er zit ook romantiek in de lucht.

BOOGSCHUTTER

Probeer met vriendelijke woorden en dito gedrag de schade te herstellen als u mensen op stang hebt gejaagd. Laat uw huiselijke leven niet verstoren door onbelangrijke sociale contacten. Bezuinig niet op het onderhoud van uw huis.

STEENBOK

Creëer voor uw eigen gemoedsrust evenwicht en harmonie op de werkvloer. U zult vandaag geen moeite hebben uw opdrachten te volbrengen. Commerciële financiën kunnen echter minder vlot verlopen. In uitstaande rekeningen.

WATERMAN

Zet plezier vandaag hoog op de agenda. U zult hartelijke mensen ontmoeten, leuke gesprekke voeren en u amuseren. Zo is het leven waard om geleefd te worden. Een romantisch intermezzo kan de inleiding zijn tot een relatie.

VISSEN

Zeg abonnementen op tijdschriften op als u niet tot het lezen ervan toe komt. Dat heeft een positief effect op uw budget. Huiselijke plichten kunnen zwaarder drukken dan anders. Plan een reis die zowel op werk als op vakantie is gericht.