Vrouw/Seks & Relaties
244474332
Seks & Relaties

Deel 90: 'Ik ben heel boos op je, maar toch heb ik zin in je'

'Misschien moeten we dit gesprek niet hier voeren, maar bij jou thuis voortzetten,' zei Mark gedecideerd. Hij rekende af en duwde me bijna zijn auto in. En eenmaal bij mij thuis ging ik zo ver mogelijk bij hem vandaan zitten. 'Je bent dus ongepland zwanger. Alweer. Daar hadden we toch afspraken over gemaakt?'

“Ik snap er ook niets van,” loog ik. “Ik heb keurig iedere dag de pil geslikt. Maar weet je zeker dat die sterilisatie honderd procent is geslaagd? De eerste weken kunnen er toch nog levende zaadcellen aanwezig blijven?”

“Ik heb me helemaal niet laten steriliseren, liefje. Ik laat niet in me snijden. Straks gaat er iets mis en dan hakken ze mijn ballen eraf! Ik wilde je alleen laten schrikken. Maar goed, er komt dus een baby. Wanneer?”

“Geen idee. Ik ben al heel lang niet meer ongesteld geweest, eh…” Bijna had ik ‘sinds ik met de pil gestopt ben’, gezegd. Wel zei ik eerlijk dat ik nog geen test had gedaan.

“Ik ben heel boos op je en toch heb ik zin in je,” zei Mark.

“Ik ben heel boos op jou en toch heb ik ook zin in jou,” grijnsde ik. En voor ik het wist vlogen we in elkaars armen en liet hij me alle hoeken van de kamer zien.

Eerst met vakantie

Een uur later lagen we uit te blazen. Ik streek door zijn haar dat langzamerhand steeds grijzer werd. “Hoe moet het nu verder tussen ons?” “Ik weet het niet liefje. Ik moet nadenken. Ik ga zaterdag eerst maar eens met vakantie.” “Gezellig met je gezinnetje? Naar hetzelfde oord als vorig jaar?” “Inderdaad. Twee weken.”

“Leuk voor je.” “Zeker. Jammer dat ik je nu niet meer illegaal naar binnen kan loodsen.”

Ik ging overeind zitten. “Hallo, jij vond het toch nodig om alles op te biechten?” “Ja, dat was stom.” “Weet je wat ik het allerergste vind? Dat je het ook met Sharon hebt gedaan. Dat met Kim snap ik nog wel, maar Sharon, die is zó lelijk! En ook nog eens oerdom!”

“Dat valt allemaal reuze mee. Het is inderdaad niet handig, vooral omdat ze me nu de hele dag als een hondje achternaloopt. En wat mij betreft was het echt een eenmalige actie.”

Ik zei niets, maar in mijn hoofd rijpte een plan. Twee zelfs.

Opengeknoopte doktersjas

Toen vertrok hij, na me op het hart te hebben gedrukt nu toch écht een zwangerschapstest te kopen. Dat beloofde ik. Daarna belde ik mijn zus. “Geldt het aanbod nog om met jullie mee te gaan op vakantie? Hoeft maar een weekje hoor.”

“Tuurlijk, gezellig! Zal ik kijken of het hotel nog kamers vrij heeft?”

Mijn hart bonkte. Hoe zouden Mark en Josien reageren als ze zouden ontdekken dat ik in hetzelfde resort zou verblijven als zij? Zou Mark me negeren of zouden we toch weer clandestiene seks hebben? Wat ik heel fijn vond was dat het bedrijf me zou doorbetalen tot het einde van mijn jaarcontract. Dat gaf me iets meer lucht.

Ondertussen ontving ik het ene appje na het andere van Dokter David. Hij stuurde me zelfs sexy foto’s van zijn naakte lichaam met opengeknoopte doktersjas. En hoewel ik hem ongelooflijk fout vond – want wat zou de directie van het ziekenhuis hiervan vinden? – streelde het me wel dat hij me zoveel aandacht gaf.

‘Ik ben vrijdag vrij,’ appte hij. ‘Zullen we samen naar het strand gaan?’ Ach, waarom niet. Ik had toch niets te doen. Dus stemde ik in en gaf hem mijn adres.

Slaapkamer

David belde al vroeg aan. Hij zag er echt heel goed uit. Mijn moeder zou dolblij met zo’n schoonzoon zijn… als hij tenminste single was.

“Wat vindt je vrouw er eigenlijk van dat je met mij op stap gaat?” “Die weet van niets en nogmaals: als ze het wel zou weten, zou ze er geen problemen mee hebben. Wij laten elkaar echt volkomen vrij wat dat betreft. Zolang ik maar niet verliefd word. Mag ik je huis even zien?”

Ik leidde hem door het appartement en eindigde in de slaapkamer. Daar begon hij me langzaam in mijn nek te kussen en liet hij zijn handen over mijn middel glijden. “Je hebt echt een heel mooi figuur,” fluisterde hij. “Lekker slank.”

Ik zei niets. David wilde geen kinderen. Wat zou hij ervan vinden als ik binnenkort een dikke buik zou krijgen? Zou hij me dan nog steeds aantrekkelijk vinden?

Wat een zooitje

Ik twijfelde of ik op zijn avances in zou gaan. Want wat schoot ik daar nou mee op. Twee affaires met twee getrouwde mannen? En ondertussen misschien zwanger zijn van Remko? Die het vaderschap zou gaan opeisen als de baby van hem was? Wat een zooitje had ik ervan gemaakt.

En op dat moment voelde ik iets. Ik maakte de handen van David los. “Sorry, ik moet even naar de wc.” Ik schrok me dood, want dit had ik totaal niet verwacht. O nee! Ik zou toch niet ongesteld zijn geworden?!

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DAGBOEK VAN EEN MINNARES?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst 'dagboek aan' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App 'dagboek uit' naar hetzelfde nummer
  • Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Er is nu een serie en een boek rondom 'Dagboek van een minnares'. Hier lees je alles wat je moet weten.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.