Nieuws/Vrouw
24815910
Vrouw

Even voorstellen... Onze 5 Stappen Experts!

Mogen we je even voorstellen aan onze Stappen Experts: Gerard, Roos, Mieke, Daisy en Marjolein.

Wandelcoach Gerard Ridderhof

Voor de VROUW Stappen Challenge gaat Gerard je op weg helpen. Letterlijk. Hij weet precies hoe je die 10.000 stappen per dag zo optimaal mogelijk zet, en hoe je jezelf kunt blijven motiveren opdat je op 31 oktober minstens 310.000 stappen hebt gezet.

Gerard heeft, naast een pedagogische opleiding, twee sportopleidingen afgerond. Zijn visie: het neerzetten van een prestatie vanuit intrinsieke motivatie en aan de hand van een gezamenlijk doel presteren, waarbij iedereen de mogelijkheid moet krijgen om zijn/haar individuele capaciteiten te ontwikkelen.

Psycholoog Roos Woltering

Roos (psycholoog en carrièrecoach) traint, coacht en inspireert professionals. Ze motiveert twijfelaars, 'terugkijkers' en iedereen met 'toekomstvrees' om uit hun comfortzone te stappen. Ze helpt de doeners, denkers, delers en doorpakkers op weg naar persoonlijke ontwikkeling. Voor de VROUW Stappen Challenge zal Roos zich richten op de positieve effecten van bewegen, stappen zetten en 'wandelen op je brein'.

Haar visie: coaching stimuleert ontwikkeling. En vaak is deze stimulans voor je ontwikkeling zeer waardevol. Bijvoorbeeld op het moment waarop je op een kruispunt in je leven staat en je belangrijke keuzes moet maken. Maar ook als je leven al tijden zijn gangetje gaat, maar je het gevoel blijft houden dat er meer in zit. Coaching brengt beweging in vastgeroeste patronen en hardnekkige overtuigingen. Het letterlijk hierbij in beweging zijn door te wandelen, helpt bij het creëren van ruimte in je geest.

Afslankcoach Mieke Kosters

Mieke Kosters dacht altijd dat ze van de wind al aankwam. Tot ze het eetgedrag van haar slanke vriendinnen ging observeren én kopiëren. Ze viel 18 kilo af met elke dag chocola en wijn. En wordt nooit meer dikker. Ze specialiseerde zich in de psychologie achter eetgedrag en heeft inmiddels meer dan 250.000 boeken verkocht en 25.000 afvallers getraind. Tijdens de VROUW Stappen Challenge helpt Mieke je inzicht krijgen in je eetpatroon en kijkt ze samen met jou naar het optimale eetpatroon tijdens de Stappen Challenge. Mieke is bovendien columnist in VROUW magazine waarin wekelijks verhaalt over haar leven als moeder, ondernemer en vrouw.

Journaliste Marjolein Hurkmans

Marjolein Hurkmans, journaliste bij VROUW, gaat samen met jou de stappenuitdaging aan! Praten met Marjolein? Dat kan in de besloten Facebook groep van de Stappen Challenge!

Journaliste Daisy Heyer

Daisy Heyer is coördinerend journalist tijdens de VROUW Stappen Challenge en zal je niet alleen elke zondag over haar stappen avonturen vertellen in haar weekblog, maar zorgt ook elke dag voor een mooi, inspirerend of informerend artikel in jouw persoonlijke stappen omgeving.

Vragen voor Daisy of gewoon een praatje met haar maken? Dat kan in de besloten Facebook groep van de Stappen Challenge!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.