Vrouw/Seks & Relaties
272777425
Seks & Relaties

Mila is niet te stoppen als het kwik stijgt: Wij zijn echte zomer-seksers

In de rubriek 'Tussen de lakens' vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van Mila (32). Waar heel Nederland bijna bezwijkt onder de hitte, maakt het Mila juist enorm opgewonden. "Ik denk de hele dag aan seks. En mijn vriend ontkomt er ook niet aan dat we het volledig bezweet doen."

Mila: "Waardoor het precies komt, weet ik niet. Je zou kunnen zeggen dat al die blote lichaamsdelen op straat mij opwinden, maar laten we eerlijk zijn: daar zie je ook heel veel onappetijtelijks tussen. Mannen met blote bovenlijven en van die harige bierbuiken, dat doet het niet voor mij. Maar je ziet natuurlijk ook weer heel veel mannen die de zon wél goed kunnen hebben…"

Hitsig

"Zolang ik me kan herinneren, doet de zomer mijn libido al goed. Ik denk dan de hele dag aan seks. Dat was weleens lastig in de tijd dat ik geen partner had. Ik ben redelijk vaak met een man in bed beland waar ik achteraf spijt van had. Dan had ik me echt weer eens door mijn geilheid laten sturen.

Je hebt mensen die worden hitsig als ze een borrel op hebben, ik heb dat als de zon schijnt. Ik voel dan de hele dag een kriebel in mijn onderbuik waar ik gehoor aan móet geven. Dat ik daarin anders ben dan gemiddeld, ontdekte ik toen ik het er een keer met vriendinnen over had.

Zij sleepten zich door de warme dagen heen en sliepen soms zelfs apart van hun partner omdat naast elkaar liggen al te warm was. Seks was wel het laatste waar ze aan dachten. Ik kon me daar niets bij voorstellen. Niets zo lekker als klamme, bezwete seks...toch?"

Veel werk

"Martijn ontmoette ik op een festival, midden in de zomer. Hij was een van mijn 'opgewonden-vangsten', zeg ik nu weleens. Ik zag hem met wat vrienden staan en was op slag verliefd. Zijn lijf was mooi gebruind, een beetje gespierd en zijn haar was duidelijk door de zon opgelicht. Hij is precies de man waar ik op val.

Het duurde niet lang of hij kreeg mij ook in de gaten. Ik had er die dag veel werk van gemaakt. Ik had van dat typische beach hair: nonchalant rommelig, maar ondertussen had ik er uren werk aan gehad. Ik droeg een hemdje en een kort spijkerbroekje. En zoals altijd in de zomer, was ik lekker bruin."

Als in de film

"Er hing meteen een broeierige sfeer tussen ons. Volgens mij maakten we binnen een half uur al een toespeling op seks. Dat ik aan het eind van het feest met hem mee naar huis ging, leek mij dan ook niet meer dan logisch. We hadden seks zoals je dat in films ziet.

Martijn had de ramen van zijn stadsappartement openstaan, de vitrages wapperden door de wind wat naar binnen. En we deden het op zijn bed, waarvan we al het beddengoed op de grond hadden gegooid."

Seksgeur

"We waren drijfnat van het zweet, maar daar verontschuldigden we ons niet voor. Natuurlijk ruik je dan niet naar rozen. Maar voor mij is dat juist wat het zo opwindend maakt; de geur van seks. Ik wist meteen dat ik Martijn moest houden. We zijn nu vijf jaar bij elkaar en daar is niets aan veranderd.

We hebben de beste seks in de zomer. Het liefst ook buiten, op plekken waar we door anderen gestoord kunnen worden. Die bijkomstigheid maakt het nog spannender. Ook in de winter hebben Martijn en ik goede seks, begrijp me goed. Maar deze zinderend hete dagen maken het voor ons compleet.

Het geeft er een extra touch aan. Martijn ontkomt er niet aan dat hij iedere avond aan de slag moet. En als we allebei vrij zijn, doen we het rustig ook nog eens een keer extra overdag. En dan samen douchen na afloop… Ja, wij zijn échte zomer-seksers."

Jij op vrouw

Wil jij ook jouw 'tussen de lakensverhaal' vertellen?

Dat kan hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.