Vrouw/Horoscopen
289552112
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 14 oktober - Vertrouw op je intuïtie, Vissen

Houd in de gaten wat er om je heen gaande is en laat je niet afschepen, Weegschaal.

Houd in de gaten wat er om je heen gaande is en laat je niet afschepen, Weegschaal.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Houd in de gaten wat er om je heen gaande is en laat je niet afschepen, Weegschaal.

Houd in de gaten wat er om je heen gaande is en laat je niet afschepen, Weegschaal.

VANDAAG JARIG

Je kunt de afgelopen jaren veel hebben meegemaakt, mogelijk met sterfgevallen of gevaarlijke operaties in de familie en ook komend jaar blijft je dat niet bespaard. Het gezinsleven zal gelukkiger zijn. Jouw gezondheid blijft stabiel, maar na 11/5 kun je met stress te maken krijgen.

RAM

Mijd mensen die voor alles bang zijn en aan alles twijfelen. De door jou gekozen richting is juist zolang je daar zelf in gelooft. Span je in voor een goede zaak en doe dat ook als niemand kijkt. Accepteer mensen zoals ze zijn.

STIER

Familiebezoek kan je tot nadenken zetten; heb je iets dergelijks niet al eerder meegemaakt? Laat je niet naar het tweede plan dringen. Een onafhankelijk deskundige kan het beste de waarde bepalen van erfgoederen of een verzameling.

TWEELINGEN

Als je niet precies weet wat je moet doen, doe dan bij voorkeur niets en gebruik je tijd om te luisteren en te observeren. Iemand die het je lastig heeft gemaakt kan nu bereid zijn jou tegemoet te komen. Werk vandaag liefst thuis.

KREEFT

Druk om een besluit te nemen kan op andere aspecten van jouw leven terugslaan. Ga eens bij jezelf te rade en wees eerlijk. Misschien is het tijd voor een mentale therapie. Kom tot rust en laat geliefden en vrienden voor zichzelf zorgen.

LEEUW

Tijdens onderhandelingen kunnen mensen het je moeilijk maken. Als onduidelijk is wat er van je wordt verwacht is het zaak daar achter te komen en of je er zelf mee gediend bent. Reserveer het weekend kaartjes voor film of theater.

MAAGD

Investeren in een ongewoon zakelijk project kan lucratief blijken. Je kunt belangrijk bezoek verwachten. Wees diplomatiek. Contact met een levendig iemand van het andere geslacht kan deze dag opvrolijken.

WEEGSCHAAL

Wat ver weg lijkt is dichterbij dan je denkt. Houd in de gaten wat er om je heen gaande is en laat je niet afschepen. Verdiep je in economie. Bescherm jezelf door zakelijke en persoonlijke relaties in het juiste perspectief te plaatsen.

SCHORPIOEN

De dag gaat positief van start; een trainingsprogramma kan resultaat te zien geven, maar er kan ook een verhuizing op stapel staan. Een verliefdheid kan je hart op hol brengen; kalm aan. Iemand kan tegen je hebben gejokt.

BOOGSCHUTTER

Opgedane ervaring komt van pas; kies prioriteiten en loop niet weg voor meer verantwoordelijkheden. Iemand met een chagrijnig uiterlijk blijkt te kunnen lachen; beloon het met een compliment. Maak geen ruzie over geld.

STEENBOK

Reken af met een ouderwetse werkwijze. Leg de nadruk op originaliteit. Houd de grote lijn voor ogen en laat je geen beperkingen opleggen noch de weg afsnijden. Laat zien dat men op je kan rekenen. Draag vrolijke kleuren.

WATERMAN

Een wens kan in vervulling gaan; fondsen komen beschikbaar. Iemand bewijst z’n loyaliteit en zal je terzijde staan. Er rust zegen op romantische en financiële gesprekken. Blijf op de hoogte van de laatste trends.

VISSEN

Het gevoel voor alles alleen te staan kan ineens verdwijnen. Anderen lijken je aantrekkelijk te vinden en graag in je gezelschap te verkeren. Jouw magnetisme is terug. Mijd vrienden die te veel drinken. Vertrouw op je intuïtie.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.