Vrouw/Praat Mee
297106524
Praat Mee

Heerlijk, in je eentje 'ranzige' programma's kijken

Rick Brandsteder presenteert Temptation Island

Rick Brandsteder presenteert Temptation Island

In het voorwoord van het magazine VROUW bekent hoofdredacteur Marieke 't Hart deze week dat haar man vindt dat ze naar 'ranzige programma's' kijkt, zoals Temptation Island. Heb jij ook een ander kijkgedrag dan jouw vent? Praat mee!

Rick Brandsteder presenteert Temptation Island

Rick Brandsteder presenteert Temptation Island

“Jeroen en ik hebben een uitstekend huwelijk vind ik, maar we hebben op het gebied van tv-kijken absoluut niet dezelfde smaak.

Hij vindt dat ik naar ranzige programma’s kijk (lees: Temptation Island en Adam zoekt Eva), terwijl ik me te pletter verveel als ik urenlang naar 22 mannen moet kijken die tegen een bal schoppen.

On demand kijken is de oplossing

Gelukkig neemt het aanbod on demand kijken toe: House of Cards op Netflix vinden we allebei leuk, net als de serie Brussel bij KPN.

Desalniettemin vind ik het helemaal niet erg dat hij nu tien dagen in het buitenland zit, zodat ik zelf de afstandsbediening mag hanteren. Lekker zappen tussen nieuwsprogramma’s en romantische comedy’s.

Het nieuwe tv-kijken

Dit nummer van VROUW staat helemaal in het teken van (het nieuwe) tv-kijken en ik moet zeggen dat er nog best wat series worden genoemd die ik nog niet ken. Ik hoop dat er iets tussen zit wat hij ook waardeert. Want samen kijken is uiteindelijk toch wel gezelliger!”

En jij... kijk jij Temptation Island? En kijk je het liefst alleen of samen met je partner? Hebben jullie dezelfde smaak in programma's of juist helemaal niet. Praat mee!

VROUW magazine met als thema 'Het moderne tv-kijken' verschijnt vandaag bij De Telegraaf.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.