Vrouw/Horoscopen
303833249
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 2 januari - Sterrenbeeld Tweelingen: Begin de dag rustig!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier de daghoroscoop voor jouw sterrenbeeld!

VANDAAG JARIG

Probeer je uit te drukken in dans, zingen, musiceren of een andere vorm van creativiteit, zoals schilderen of pottenbakken om emotioneel in evenwicht te blijven. Als dat lukt zul je heel gelukkig zijn. Blijf beseffen dat je het voor jezelf doet en niet om indruk te maken; je hebt niemands kritiek nodig.

STERRENBEELD RAM

Houd het leven eenvoudig. Zelfs jij kunt over jouw toeren raken en dat zal je slecht bekomen. Gebruik jouw gezonde verstand als het om geld gaat en trap niet in ogenschijnlijke koopjes. Probeer op kleinigheden te besparen.

STERRENBEELD STIER

De stemming kan vanochtend bedrukt zijn. Vraag je eens af waaraan je behoefte hebt. Naarmate de dag vordert nemen jouw intuïtie en geluk toe. Door ogen en oren open te houden word je iets gewaar dat van groot nut zal zijn.

STERRENBEELD TWEELINGEN

Begin de dag rustig. Gun jezelf de tijd om op verhaal te komen, om niet overspannen te raken of een burn-out op te lopen. Misverstanden of communicatieproblemen kunnen vandaag zelfs een simpele kwestie bemoeilijken.

STERRENBEELD KREEFT

Artistieke ideeën en filosofische vraagstukken kunnen je bezighouden en zouden het begin kunnen zijn van een boek of artikel. Door een gesprek met iemand in het buitenland kunnen reisplannen tot stand komen.

STERRENBEELD LEEUW

De kosmos heeft vandaag belangstelling voor bezit, macht en sensualiteit. Doe meer je best om jouw partner emotioneel terzijde te staan. Ga prettig om met collega’s en snauw niet als je aan het werk moet, maar geen zin hebt.

STERRENBEELD MAAGD

Volg jouw intuïtie en laat onbelangrijke details zichzelf oplossen. Er kan zich een mogelijkheid voordoen om op reis te gaan, met de kans op een nieuwe carrière. Of dit goed uitpakt of niet, hangt af van jouw eigen verlangens.

STERRENBEELD WEEGSCHAAL

Stormachtige tijden kunnen voortduren tenzij je diplomatie en tact gebruikt. Houd rekening met onverwachte ontwikkelingen in een financiële of romantische kwestie. Tenzij je het slim aanpakt kan een project te duur uitvallen.

STERRENBEELD SCHORPIOEN

Er kan een element van verrassing in deze dag sluipen. Zorg ervoor dat je vroeg klaar bent met jouw voornaamste werkzaamheden . Financiële voorspoed kan een gevolg zijn van goed zakelijk partnerschap of een erfenis.

STERRENBEELD BOOGSCHUTTER

Jouw aandacht kan in beslag worden genomen door een schriftelijke campagne of zakelijke belangen. Houd rekening met drukte, al hoop je op rust na de recente feestdagen. Zoek contact met familie die je weinig ziet.

STERRENBEELD STEENBOK

Er staan veel mogelijkheden voor je open. Probeer voor een succesvol resultaat een scherp onderscheid te maken. Kleine relatieproblemen kunnen je herinneren aan een onderliggend probleem. Geef niet anderen de schuld.

STERRENBEELD WATERMAN

Je kunt met jouw scherpe geest en vastberadenheid mensen afschrikken. Wees op je hoede voor agressie en let ook op jouw eigen lichaamstaal en verbale expressie, vooral in aanwezigheid van ouderen en kinderen.

STERRENBEELD VISSEN

Plannen kunnen veranderen. Bezoek uit het buitenland kan onverwacht op je stoep staan. Welke problemen zich vandaag ook voordoen er zal zeker een positieve kant aan zitten. Wat er ook gebeurt: let op details.

Elke dag een melding

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Meer VROUW

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.