Nieuws/Vrouw
316257788
Vrouw

Blog Martin en Petra: We hebben de challenge-mindset te pakken

Petra en Martin doen mee aan de lekker in je vel-challenge van VROUW

Petra en Martin doen mee aan de lekker in je vel-challenge van VROUW

Martin en Petra behoren tot één van de drie stellen die wij volgen tijdens de Lekker in je vel-challenge. In hun tweede blog schrijven zij over hun veranderde mindset en onwijs goede resultaten.

Petra en Martin doen mee aan de lekker in je vel-challenge van VROUW

Petra en Martin doen mee aan de lekker in je vel-challenge van VROUW

Het gaat heel goed met ons. We kunnen wel stellen dat we ons plekje na anderhalve week SLIM wel hebben gevonden. We hebben zelfs een balans gevonden tussen onze nieuwe levensstijl en het werk van Martin.

Groene smoothie

Zo heeft Martin vaak een liter goedgevulde smoothie bij zich. In zo’n smoothie doen we veel bladgroente en vullen dit aan met koud water. Het is niet altijd even ideaal, maar door de lunch door een blender te halen, is SLIM net wat makkelijker met een veeleisende baan te combineren.

Mindset

Het volhouden van de challenge heeft alles te maken met de juiste mindset en die hebben we gevonden. We leven echt volgens de SLIM-methode en we vinden het heerlijk. We verlangen zelfs niet meer naar ongezonde dingen! We hadden nooit gedacht dat dat mogelijk zou zijn.

Het voordeel vinden wij wel dat je onwijs lekker kan en mag eten, Wie vindt het nou een straf om mozzarellapannenkoeken te eten met slagroom en aardbeien? Wij in ieder geval niet!

Petra en Martin

Petra en Martin

Beweging

Aan het vele bewegen moeten we nog wel wennen. Gelukkig doen ze bij onze sportschool veel aan begeleiding en positieve feedback. We merken dat onze lichamen fysiek moe zijn aan het einde van de dag en dat we niet alleen mentaal moe zijn. Hierdoor vallen we ’s avonds uitstekend in slaap.

Resultaten

De resultaten van de challenge liegen er niet om. Het eten van (bijna) geen koolhydraten, het bewegen en aanhouden van een vast ritme zorgt ervoor dat de kilo’s eraf vliegen. Martin is al vier kilo kwijt, Petra 5,1. En dat na één week. We zijn benieuwd of de volgende weken net zo goed gaan. Dat kan toch bijna niet?

Wij zijn benieuwd naar jullie resultaten.

Sportieve groetjes van Martin en Petra

Doe gratis mee aan de challenge!

Op 8 januari zijn we van start gegaan met de Lekker in je vel-challenge, maar meedoen kan nog steeds! Wil jij ook fitter en gezonder worden in 2016? Klik dan hier om je gratis in te schrijven!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.