Nieuws/Vrouw
332457848
Vrouw

Wanneer realiseerde jij je dat je moest afvallen?

Er zijn verschillende redenen om aan een dieet of challenge te beginnen. Vaak heeft het te maken met het uiterlijke plaatje, maar het doel kan ook gezonder leven zijn. Voor velen is het lastig om de knop definitief om te zetten, maar tijdens de Lekker in je vel-challenge vind je steun bij elkaar! Waarom ben jij de challenge aan gegaan?

Op Facebook reageerden verschillende vrouwen al met hun doel van de challenge. Zo laat Caroline van den Haak weten: "Ik wil nu voor eens en voor altijd van die dikke buik af. Al is de helft maar weg."

Zwangerschapskilo’s

Marijke van der Sanden laat via Facebook weten dat ze weer tevreden naar haar spiegelbeeld wil kunnen kijken en het gevoel wil hebben 'in control' te zijn. "Ik heb sinds mijn laatste zwangerschap jarenlang af en aan crashdiëten gevolgd en ben inmiddels zwaarder dan ooit." Ook Yvonne Zeilstra-Agenant wil haar zwangerschapskilo’s kwijt. "Ik wil na twee zwangerschappen terug naar mijn pre-zwangere lijf."

Irma Tinus laat weten dat ze in 2016 al 20 kilo is afgevallen. In 2017 kwam ze er 5 aan. "Ik heb weer even motivatie en een schop onder mijn kont nodig." Ook Yvonne Koenen viel 20 kilo af. Zij gaat nu voor de laatste 10 kilo. "Ik ben er met de feestdagen weer 2 aangekomen. Ik heb even een stok achter de deur nodig om de laatste 10 kilo ook kwijt te raken."

Praat mee

Waarom doe jij mee aan de challenge? Ga jij ook voor die laatste kilo’s of sta je aan het begin? En wanneer realiseerde jij je dat je 'moest' afvallen? Stond je hijgend bovenaan de trap of wil je weer liefdevol naar je spiegelbeeld kijken? Laat weten waarom jij deze challenge bent aangegaan. Praat mee!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.