Vrouw/Horoscopen
354620364
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 26 augustus: Trek je terug, Stier!

’De concurrentie lijkt het op je voorzien te hebben, Maagd!’

’De concurrentie lijkt het op je voorzien te hebben, Maagd!’

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

’De concurrentie lijkt het op je voorzien te hebben, Maagd!’

’De concurrentie lijkt het op je voorzien te hebben, Maagd!’

VANDAAG JARIG

Eind dit jaar moet je extra aandacht besteden aan jouw gezondheid; twee planeten liggen dan dwars. Het goede nieuws is dat je daar van nature alert op bent, maar ook dat je sterk bent. In het algemeen blijft je gezond, zolang je dat niet vanzelfsprekend vindt, de juiste dingen doet, en goed oplet.

RAM

Plan een rustig weekend zonder verplichtingen als jouw energie op een laag pitje staat. Soms moet men eigen wensen voorrang geven en geen antwoorden bedenken op de vragen die anderen je stellen. Moedig mensen aan zichzelf te redden.

STIER

Zeg afspraken af, sluit de deur en trek je terug, of anderen het ermee eens zijn of niet. Het is hoog tijd om aan jezelf te denken. Maak eindelijk af waaraan je begonnen bent en werk alleen. Uitgaan zal hoofdpijn tot gevolg hebben.

TWEELINGEN

Wees in zaken heel voorzichtig; je kunt een verkeerd advies krijgen. Als je zelf iets origineels produceert is het zinvol jouw copyright te beschermen. Koop niets waarvan de herkomst niet vaststaat. Pas je privé beter aan.

KREEFT

Interessant werk en leuke ideeën kunnen je enthousiasmeren. Iets wat je hebt bedacht kan zich precies zo ontwikkelen als je voor ogen had. Artiesten zullen geïnspireerd zijn. Sensuele geneugten kunnen je alle voorzichtigheid doen vergeten.

LEEUW

Ruzie zal de sfeer niet ten goede komen; er kan geld verdwenen zijn. Word niet boos als men twijfelt aan uw woord; de situatie is gecompliceerder dan je denkt. Kom meteen in actie als een vreemde toegang lijkt te hebben tot jouw bankrekening.

MAAGD

Er dreigen ondermijnende krachten. De concurrentie lijkt het op je voorzien te hebben. Kom financiële verplichtingen na; slecht management brengt ook personeel in gevaar. Iemand die je vertrouwt kan uw verdenkingen bevestigen.

WEEGSCHAAL

Je kunt wat assertief zijn; pas op jouw woorden. Breng een collega of meerdere niet in verlegenheid. Ook kun je ineens driftig worden. Houd een slag om de arm als je een goedbedoeld advies krijgt. Ga vandaag niet op reis.

SCHORPIOEN

Je reputatie kan op het spel staan. Stel je onpartijdig op en omzeil valkuilen. Workaholics onder je doen er goed aan om lid te worden van een discussiegroep of sportclub zodat ze sociaal niet geïsoleerd raken.

BOOGSCHUTTER

Er waait een frisse wind door jouw leven waardoor je wat baldadig kunt zijn. Misschien verbreek je een vriendschap of overweeg je dat. Besef dat je “dubbel” bezig bent als je zelf aan jouw vrijheid hecht en die anderen misgunt.

STEENBOK

Thuisblijven zal je goed bevallen. Doe de deur dicht en sluit je af van hetgeen dat je niet bevalt. Zorg voor voldoende rust als jij je niet 100% voelt. Rommel wat rond, lees een boek en kijk naar een leuke film. Mijd negatieve invloeden.

WATERMAN

Misschien moet je zich op het werk meer aanpassen. Thuis kan ruzie over geld ontstaan, maar gelukkig weet je hoe je een kastekort moet aanvullen. Inspecteer jouw huis op mogelijke gebreken. Houd rekening met bezoek.

VISSEN

Een goed financieel advies kan moeilijk te krijgen zijn. Terwijl je hard werkt en geld opzij zet kunnen naasten het tegenovergestelde doen. Verspil geen geld met gokken. Betrokkenheid bij gezamenlijke fondsen is niet zonder gevaar.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.