Nieuws/Vrouw
355719640
Vrouw

Is jouw buurvrouw een Tweeling? Gezelligheid gegarandeerd!

Tweelingen

Tweelingen

Vandaag is het weer Europese dag van de buren (in 2000 begonnen in Parijs). Dé perfecte reden om de dag door te brengen met die gezellige Tweeling-buurvrouw. Of deze dag nou gevierd wordt met een barbecue, flesje wijn of bakkie leut, zij weet er hoe dan ook iets gezelligs van te maken!

Tweelingen

Tweelingen

Woon je naast een Tweeling? Dan zal het niet lang geduurd hebben tot zij voor het eerst bij je op visite kwam. Niet alleen speelt haar nieuwsgierigheid hierin een rol: Tweelingen zijn heel sociaal en altijd op zoek naar contact. Vergeet dus niet om haar af en toe te verrassen met een bezoekje!

Dat je wel eens tot diep in de nacht een feestje geeft zal voor jouw Tweeling-buurvrouw niet snel een probleem zijn. Tweelingen staan namelijk bekend om hun aanpassingsvermogen, en vinden het geen probleem om zich soms te moeten opofferen voor het plezier van anderen. Wil je er toch zeker van zijn dat ze er geen last van heeft? Nodig haar dan uit! Een avondje gezelligheid slaat een Tweeling zelden af.

Hilarisch

Een praatje maken met een Tweeling is een ontzettende aanrader: door haar intelligentie kan dit namelijk uitlopen op hele interessante gesprekken. Geen zin in serieuze onderwerpen? Geen probleem! Tweelingen-humor is een mix van gevatheid en sarcasme, waarbij het onmogelijk is om je lach in te houden. Dus mocht je je Tweeling-buurvrouw in de tuin zien staan, klets dan gezellig even bij!

Maar het meest opvallende aan Tweelingen is dat zij met gemak het hart raken van de mensen om hen heen, en hierdoor onvergetelijk zijn. Want zelfs als je jaren geleden bent verhuisd, zal je nog terugdenken aan die lieve buurvrouw.

Jij op VROUW.nl

Heb jij ook een bijzondere band met jouw Tweeling-buuf? En wil je dat delen op VROUW.nl?

LAAT DAN HIER JE GEGEVENS EN VERHAAL ACHTER

En wie weet neemt de redactie contact met je op!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.