Vrouw/Dagboek van een minnares
364849951
Dagboek van een minnares

Deel 180: ‛Ik kende hem net, maar wilde maar één ding: seks... spannende seks!’

Date

Date

Ik slaakte een diepe zucht en liet me weer achterover in mijn stoel zakken. “Josien gaat dus weg? Waar gaat ze dan heen?” Mark zuchtte ook. “Ze gaat een wandeltocht maken door Spanje. Santiago de Compostella. Daar gaat ze over bloggen of vloggen, ik weet het niet precies. Ze wil nadenken hoe ze nu verder wil, met haar werk maar ook met mij.”

Date

Date

“Gaat het dan zo slecht tussen jullie?” Ik probeerde niet té enthousiast te doen. “Dat valt wel mee, we hebben niet vaak ruzie of zo. Ze wordt binnenkort veertig, ik denk dat het daar mee te maken heeft. Ze twijfelt over alles. Wel of geen vaste baan, wel of niet naar de koksschool, wel of geen derde kind…”

Derde kind

“Derde kind? Daar waren jullie toch al uit?”

“Ik wil zeker geen derde kind, Josien weet het niet zo goed. Het is nu of nooit natuurlijk.”

“En met mij? Ik wil ook moeder worden.”

Eierstokken

Mark legde zijn hand op de mijne. “Met jou wel, schatje. Ik zou een vrouw geen baby willen ontzeggen. Maar gelukkig hebben wij nog wel even de tijd.”

“Nou ja, ik ben inmiddels ook al 31… ik kan mijn eierstokken hier horen rammelen hoor!”

Mark lachte. “Maar goed, Josien gaat volgende week vrijdag weg. De eerste twee weken is het meivakantie en dan zijn de meisjes bij haar ouders. Dus we hebben alle tijd voor leuke dingen. Naar het strand, uit eten, misschien wel een weekendje naar Parijs… leuk toch?”

Emigreren

Dat klonk zeker leuk. Ik hoopte dat Josien tijdens haar rondreis een fijne Spanjaard zou ontmoeten en dat ze daar zo verliefd op zou worden dat ze meteen zou emigreren.

Dat zei ik maar niet. In plaats daarvan vroeg ik hem wat hij voor zijn verjaardag wilde hebben komende woensdag.

Stikjaloers

“Geen idee, liefje. Ik heb alles al. Maar ik vrees dat we het pas later samen kunnen vieren. Ik heb Josien beloofd om vrij te nemen zodat we de hele middag en avond met het gezin kunnen doorbrengen. Als Josien dan weg is, neem ik je mee uit eten, goed?”

Ik mompelde wat. Ook al ging Josien vlak daarna weg, ik wilde Mark óók zien als hij jarig was. Ik was stikjaloers op het idee dat ze die hele dag een gelukkig gezinnetje zouden gaan spelen en voelde me nu al buitengesloten.

Niet op zoek

Maar ik zei niets. Ik had inmiddels geleerd wanneer ik mijn mond moest houden. Ik zou wel met Fleur afspreken om iets leuks te gaan doen, want als ik alleen thuis op de bank zou gaan zitten, werd ik helemaal gek.

Fleur was er gelukkig meteen voor in. “Zullen we naar de Harbour Club gaan? Daar komen knappe mannen!”

“Ik ben niet op zoek.”

“Maar ik wel! Ik ben volop aan het daten, dus ik sta voor alles open.”

Ik moest lachen. Na al die jaren met Sander had ze blijkbaar iets in te halen.

“Oké, dan zie ik je daar om 8 uur!”

Lening

Mijn moeder belde ook nog tussendoor om te vragen of ik kwam brunchen met Pasen. Gelukkig zei ze niets over die 5000 euro die ze nog van me kreeg.

Ik hield zelf ook mijn mond, maar echt lekker voelde ik me er niet over. Misschien had Frank nog wel zo’n tv-klusje voor me, al was ik blij dat Kiss, Bang, Love nog steeds niet werd uitgezonden. Of zou ik aan Mark om een lening vragen? Dat durfde ik eigenlijk óók niet.

Ziek

Ik was al gearriveerd in de Harbour Club toen Fleur me appte. “Sorry, Lau, ik ben ziek. Ik heb al een paar keer overgegeven. Het spijt me echt!”

Ik was al chagrijnig en mijn humeur werd er na het lezen van dit berichtje niet beter op. Ik had Mark gefeliciteerd via de app, maar ik wilde hem overladen met zoenen en knuffels. Dat kon nu niet.

Getrouwd

Ik keek om me heen. Aan de bar zat een aantrekkelijke man met een stoppelbaardje. Ik lachte naar hem. Hij lachte terug. Ik liet me op de barkruk naast hem zakken. “Mag ik je een drankje aanbieden?”

“Dat zou ik graag willen, maar ik ben getrouwd.”

“Een drankje kan toch wel?”

Biertjes

Hij knikte en ik bestelde twee biertjes. En daarna nog twee. Zijn hand lag vlak naast de mijne. Ik legde mijn hand op de zijne en hij trok hem niet terug.

“En waar is die vrouw van je dan?”

“Naar een congres voor haar werk.”

Spannende seks

Ik ging nog wat dichter naast hem zitten. Ik legde mijn hand in zijn nek en streelde door zijn haar. “Dus als je met mij mee naar huis gaat, dan merkt ze daar niks van.”

Hij keek een beetje verbaasd opzij. “Je gaat wel snel!”

Ik knikte. “Ik heb veel ervaring met getrouwde mannen. Ik weet dat er een hoop mannen aandacht tekort komen van hun vrouw. En seks. Vooral spannende seks. En ik ben goed in spannende seks.”

Wraak

Ik verbaasde me over mezelf. Ik had me de hele dag lopen opwinden over het feit dat Mark zijn verjaardag niet met me wilde vieren en nu stond ik op het punt om uit wraak een wildvreemde kerel mee naar huis te nemen.

“Hoe ben je hier, eh, hoe heet je eigenlijk?”

“Met de fiets. En ik heet Tom.”

“Zullen we gaan?”

Tom twijfelde. “Straks komen we onderweg een bekende tegen!”

“Dat kan, maar je kunt toch gewoon naast iemand fietsen?”

Vreemd gaan

Binnen een oogwenk waren we bij mij thuis. De koude wind had me een beetje ontnuchterd. Deed ik er nou wel goed aan om deze man mee te nemen?

Ik keek naar hem. Hij zag er erg leuk uit. En het leek wel alsof hij mijn gedachten kon lezen.

“Weet je zeker dat je dit wil?” Hij stond wat onwennig in de woonkamer.

“Nee, jij?”

“Ik ook niet. Ik ben nog nooit vreemdgegaan. Maar ik vind je wel waanzinnig aantrekkelijk.”

Mark

Op dat moment ging mijn telefoon. Ik herkende meteen de ringtone. Mark! Ik drukte hem weg. Maar hij belde meteen daarna weer.

“Iemand heeft je dringend nodig,” zei Tom. Dus toen nam ik toch maar op.

“Lieverd, Josien slaapt al,” zei Mark. “Zal ik dan toch maar even naar je toe komen?”

ALS EERSTE EEN SEINTJE ALS ER EEN NIEUWE AFLEVERING VAN DAGBOEK VAN EEN MINNARES ONLINE STAAT?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten

Stuur de tekst ‘dagboek aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ‘dagboek uit’ naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.