Vrouw/Horoscopen
370555660
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 28 april - Er volgt een heftige ontmoeting, Ram

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Maak op financieel gebied af en toe pas op de plaats. Als je hart nooit problemen heeft gegeven kun je dit jaar klachten ontwikkelen op dat gebied. Ook je nieren kunnen extra aandacht nodig hebben; regelmatig een dag alleen water drinken om ze te zuiveren, kan zeker geen kwaad.

RAM

Een ontmoeting kan zo emotioneel verlopen dat je de rest van de dag enigszins van streek bent. Laat je niet tot ruzie verleiden met buren of familie, want je zult degene zijn die aan het kortste eind trekt. Autorijders moeten alert blijven.

STIER

Jaloezie, woede en wraakgevoelens kunnen een rol spelen. De donkere kant van iemands karakter kan zich openbaren en dat kan tot een Jekyll en Hyde-situatie leiden, waarin charme plaats maakt voor gruwel. Doe een stapje opzij.

TWEELINGEN

Je krijgt met spanning en frustratie te maken als een partner dringend zijn zegje wil doen, boos wordt of met het verkeerde been uit bed is gestapt. Heftig reageren maakt de situatie niet eenvoudiger en leidt zeker tot ruzie.

KREEFT

Er kan een scherpe confrontatie ontstaan met iemand die je ervan verdenkt jou te hebben bedrogen. Let op je gezondheid; laat acute symptomen meteen behandelen. Maak voor je eigen bestwil een afspraak voor een totale check-up.

LEEUW

Creativiteit kan je overrompelen. Als je wilt uitmunten in datgene wat je passie is, dan zul je daarvoor iets moeten opofferen. Ook met de daaraan verbonden kosten moet rekening worden gehouden, al wil je daaraan nu niet denken.

MAAGD

Ontspanning kan vandaag ver te zoeken zijn, een wolk van spanning komt eraan. Onopgeloste kwesties vragen om opheldering en het zal moeite kosten werk en privé in evenwicht te houden. Blijf realistisch en dicht bij jezelf.

WEEGSCHAAL

Een twijfelachtig type kan je integriteit ter discussie stellen. Je beste verdediging is om exacte feiten en onweerlegbare waarheden direct bij de hand te hebben. Vertrouw op je eigen eerlijkheid en overtuig anderen daarvan.

SCHORPIOEN

Een slapeloze nacht kan er de oorzaak van zijn dat je niet al te best in je vel zit. Het zal je dan ook niet lukken tussen uiteenlopende meningen te bemiddelen. Stel een afspraak uit als je je niet goed voelt, liever dan fouten te maken.

BOOGSCHUTTER

Je kunt al dan niet in de schijnwerpers terechtkomen. Er is ook aandacht voor je privéleven en degene die momenteel je leven deelt, speelt ook de rest van het jaar een belangrijke rol - of tenminste tot je verjaardag.

STEENBOK

De kosmos geeft deze dag een emotionele ondertoon. Het kan heilzaam zijn om wraakgevoelens uit het verleden terzijde te schuiven. Doordat je uitblinkt in woordgebruik, kun je met succes een lezing of presentatie geven.

WATERMAN

Stress en spanning kunnen toenemen. Het leven kan veeleisend zijn, zeker waar het geestelijke inspanning betreft. De kosmos waarschuwt je voorzichtig te zijn als je je buitenshuis amuseert; een vriendschap kan bekoelen.

VISSEN

Ben je carrièrebewust, dan kun je vandaag de maatschappelijke ladder verder beklimmen. Zorg dat er, op weg naar de top, ook genoeg tijd overblijft voor plezier. Een beetje eigenwijs zijn is nuttig, maar een opgeblazen ego zorgt voor problemen.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.