Vrouw/Lekker in je vel challenge
378216903
Lekker in je vel challenge

Lekker in je vel-challenge

Inspiratie nodig voor de lunch? Salade met gerookte kip en crunchy pecannoten!

Een heerlijke salade met gerookte kip.

Een heerlijke salade met gerookte kip.

De Lekker in je vel-challenge 2023 is volop aan de gang. Elke week zetten wij één recept in het zonnetje. Deze week een heerlijke salade met gerookte kip.

Een heerlijke salade met gerookte kip.

Een heerlijke salade met gerookte kip.

Bereidingswijze

Rooster de pecannoten kort in een droge koekenpan tot ze knapperig zijn. Laat afkoelen op een bord. Meng de sla, gerookte kip en avocado en besprenkel de salade met de dressing. Breek de pecannoten in stukjes en strooi over de salade.

Ingrediënten

  • 1 handje pecannoten
  • ½ zakje veldsla
  • 50 g gerookte kip, in blokjes
  • ¼ avocado, in plakjes
  • 1 el honingmosterddressing

Meedoen

Onze Lekker in je vel-challenge is ook in 2023 gratis en voor iedereen beschikbaar. Wil je met ons meedoen? Ga dan naar naar de Lekker in je vel-pagina van VROUW of zoek op Facebook naar VROUW Lekker in je vel-challenge 2023 Je kunt je daar aanmelden voor de besloten Facebook-groep. En na aanmelding voor de VROUW Nieuwsbrief (Vink VROUW Dagelijks en VROUW Wekelijks aan) mis je niets meer.

Heb jij een van onze recepten bereid? Dan zouden we het leuk vinden als je de foto’s van jouw creaties via de Lekker in je vel-challenge Facebook-groep deelt! Ook vinden we het leuk als je ons tagt op Instagram met @vrouw.nl en #LekkerInJeVel2023.

Wil je niets van VROUW missen?

Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een e-mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.