Vrouw/Horoscopen
383459619
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 3 januari - Er lijkt sprake van romantiek, Weegschaal

Bezittingen kunnen vandaag je aandacht trekken, Steenbok.

Bezittingen kunnen vandaag je aandacht trekken, Steenbok.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Bezittingen kunnen vandaag je aandacht trekken, Steenbok.

Bezittingen kunnen vandaag je aandacht trekken, Steenbok.

VANDAAG JARIG

Het jaar begint voor jou gelukkig en veelbelovend. Je zit aan de top van je jaarlijkse cyclus en zult optimaal en onafhankelijk kunnen opereren. Toon initiatief en neem de verantwoordelijkheid voor je eigen geluk. De kosmos zal je steunen om alle dingen en zaken op jouw eigen manier te doen.

RAM

Degenen met een brede visie kunnen hervormingen tot stand brengen in hun gemeenschap. Als je met onaangename veranderingen in je leven bent geconfronteerd is nu het moment gekomen om de hulp in te roepen van vrienden en geliefden.

STIER

De sterke wens te slagen in datgene waarmee je bezig bent, zal je vandaag helpen elk probleem te overwinnen. Kom niet in opstand tegen een werkgever die in jouw ogen te veeleisend is, want dat is tijdelijk. Laat je niet chanteren.

TWEELINGEN

Opwinding kan het thema zijn, vooral als het moeite kost je aan de dagelijkse routine te houden. Maak tijd vrij om je in een andere cultuur te verdiepen of maak kennis met een nieuwe culinaire traditie als je van lekker eten houdt.

KREEFT

Plezier moet misschien plaatsmaken voor verplichtingen. Het is van belang gemotiveerd te blijven. Doe jezelf niet tekort als je een afspraak hebt. Krik je zelfvertrouwen op en wees blij met de dingen waar je goed in bent.

LEEUW

Er lijkt geen eind te komen aan de feestdagen, want er wachten je nog meer bijzondere momenten met familie en vrienden. Houd wel rekening met vervoersproblemen en maak meteen een afspraak als je auto gerepareerd moet worden.

MAAGD

Zorg goed voor jezelf, vooral als je naar somberheid neigt. Vat wat anderen doen en zeggen niet te persoonlijk op en bedenk je tweemaal voor je terug blaft of opzettelijk iemand pijn doet. Ga vrijwilligerswerk doen of help een collega.

WEEGSCHAAL

Er lijkt sprake van plezier en romantiek. Een uitstekend moment om verder te bouwen aan een relatie waarvan je hoopt dat deze zal standhouden. In huis kan geheimzinnigheid heersen, maar dat kan ook aan jou liggen.

SCHORPIOEN

Ongebruikelijke en onverwachte incidenten kunnen voor een hectische agenda zorgen. Werkgevers zullen teleurgesteld zijn als zij ontdekken dat een hoge werkdruk niet garantstaat voor een goed resultaat.

BOOGSCHUTTER

Discussies en kletspraatjes lijken aan de orde van de dag, maar je zult instinctief weten wanneer er gepraat kan worden en wanneer gewerkt. Na inspanning zal een beloning volgen en je zult ontdekken dat je goed communiceert.

STEENBOK

Bezittingen kunnen vandaag je aandacht trekken. Leg je kaarten op tafel, wees eerlijk tegen jezelf en vervolgens ook jegens anderen als een gevecht om de macht ontstaat. Zorg ervoor dat je huidige positie succesvol blijft.

WATERMAN

Zorg dat je gemotiveerd en enthousiast blijft. Of je nu thuis of buitenshuis werkt, het moment lijkt gekomen om een paar veranderingen in je leven door te voeren. Breng meer variatie in je dagelijkse routine als je in de put zit.

VISSEN

Je kunt behoefte hebben aan eenzaamheid en zelfanalyse. Een uitgelezen moment voor research. Als je een grote aankoop overweegt is het raadzaam financiële aanbiedingen te vergelijken en te kiezen voor de grootste vrijheid.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.