Vrouw/Seks & Relaties
388275806
Seks & Relaties

‘Mijn vriend en ik hadden seks met elkaar en soms kwam er iemand kijken’

Deze maand start VROUW met de nieuwe rubriek ‘Tussen de lakens’. Hierin vertellen vrouwen over hun seksleven. Het tweede verhaal komt van Erika (44). Zij bezocht samen met haar vriend een parenclub.

Ook nerveus

“Ik had mezelf moed ingedronken, dat zal ik maar meteen eerlijk toegeven. Ik ben op zich best een stoere vrouw, maar even een parenclub vol onbekenden binnenstappen, is toch even van een andere orde dan in het dagelijks leven je mannetje staan.

De sfeer bij binnenkomst was meteen al goed. Naast wat doorgewinterde parenclubgangers, zag ik ook wat bezoekers die, net als ik, nerveus waren. Dat breekt het ijs.”

Trillen op mijn benen

“Thijs bezocht met zijn ex-vrouw regelmatig een parenclub. Hij had er al vaker over verteld en het intrigeerde me enorm. Vooral het idee van seks hebben terwijl er iemand toekijkt, wond me behoorlijk op.

Toen halverwege de avond het signaal klonk dat je je kleding kon uittrekken of iets spannends aan moest doen, stond ik wel even te trillen op mijn benen. Het zou echt gaan gebeuren…”

Intens zoenen

“Snel sloeg ik het halve wijntje dat nog voor mijn neus stond achterover. Ik nam me ook meteen voor dat dit het laatste was wat ik zou drinken, ik wilde me er de volgende dag nog wel iets van kunnen herinneren.

We liepen samen wat door de club en Thijs trok me een kamer in waar een stel al uitgebreid met elkaar bezig was. Hij gaf me geen tijd om me ongemakkelijk te voelen, doordat hij me meteen intens begon te zoenen.”

Zo spannend

“Het stel naast ons vroeg na een tijdje of we openstonden voor contact. Dat vond ik wel fijn, dat het keurig van tevoren gevraagd werd. Thijs keek me aan en ik knikte bevestigend.

Niet veel later lag ik met een wildvreemde vrouw te zoenen en voelde ik de handen van haar man over mijn borsten glijden. Ik begreep ineens volledig waarom Thijs dit met zijn ex had gedaan. Dit was zó spannend!”

Uitdagend kijken

“In de deuropening kwamen zo nu en dan wat mensen even staan kijken. Ik voelde hun ogen in mijn rug prikken en deed net alsof ik het niet doorhad. Later op de avond speelde ik juist met het feit dat er mensen keken.

Ik keek ze dan net even iets te lang en te uitdagend aan, terwijl ik naakt bovenop Thijs zat. ‘Geil’ dekt de lading van dat gevoel nog het meest.”

Geen rare mensen

“Ik heb me laten masseren door Thijs en nog een andere man. En we zijn uiteindelijk in een settting terechtgekomen waarbij we met z’n zessen op een groot matras lagen. Alles gebeurde veilig. En heel respectvol.

Ik was bang alleen maar lelijke mensen tegen te komen, of heel rare types. Maar dat was absoluut niet het geval. Ik had vrijwel iedereen de dag erna gewoon weer in de supermarkt kunnen treffen…”

Seksuele lading

“We zijn er nu drie keer geweest en ik ben zeker van plan dit te blijven doen. Het geeft je seksleven een enorme boost. Het lijkt wel alsof ik na afloop elke keer nog wekenlang met een seksuele lading in mijn lijf rondloop. En die kan ik dan weer kwijt bij Thijs – heel fijn.

Het blijft iedere keer weer doodeng of we geen bekenden tegenkomen. Maar ach, die zullen zich dan net zo opgelaten voelen als wij. Voor mij is dit écht een geweldige ontdekking. Ik kan het iedereen die wel van een beetje spanning houdt aanraden.”

Jij op vrouw

Wil jij ook jouw ‘tussen de lakens-verhaal’ vertellen?

Dat kan hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.