Vrouw/Horoscopen
388315632
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 21 april - Venus zorgt voor harmonie in je leven, Schorpioen!

Neem de tijd om jouw gedachten te ordenen, Stier.

Neem de tijd om jouw gedachten te ordenen, Stier.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Neem de tijd om jouw gedachten te ordenen, Stier.

Neem de tijd om jouw gedachten te ordenen, Stier.

VANDAAG JARIG

De kosmos kan je af en toe hinderen als deze jou van minder energie voorziet dan je gewend bent, maar gelukkig zijn er ook planeten die het goed met jou voor hebben. Nieuwe vrienden kunnen een rol gaan spelen in jouw spirituele bestaan en je leren dat er meer is tussen hemel en aarde.

RAM

Deze dag kan tegemoet komen aan jouw verlangen naar variatie. Er zal een motiverende werking van uitgaan als je voelt dat je getest wordt. Analyseer jouw gedrag; het is goed te weten hoe je in elkaar steekt. Aanvaard een nieuwe uitdaging.

STIER

Zet een belangrijke persoonlijke zaak op een laag pitje als werk om voorrang vraagt. Neem de tijd om jouw gedachten te ordenen. Verre relaties zullen van belang blijken als je genoodzaakt wordt of zelf besluit, je elders te vestigen.

TWEELINGEN

Beteugel de aanvechting om op de tenen van overgevoelige mensen te gaan staan. Als je niet precies weet waar de schoen wringt kun je hun vertrouwen voor altijd kwijtraken. Presenteer jezelf naturel; je hoeft nu niet te scoren.

KREEFT

Warme, aangename gevoelens maken deze dag tot een harmonieuze en plezierige. Plan een uitstapje zodat u iets hebt om naar uit te kijken. Ambities kunnen op dit moment wegzakken nu je meer gefocust bent op jouw sociale leven.

LEEUW

Je kunt te maken krijgen met extra verantwoordelijkheden. Aanvaard een leidinggevende positie; het is een uitgelezen kans te tonen wat je waard bent. Wissel visitekaartjes uit als je een conferentie of studiedag bijwoont.

MAAGD

Geef energie de ruimte als jouw lichaam behoefte heeft aan beweging. Beoefen je favoriete sport, maar niet zo fanatiek dat je er een blessure aan overhoudt. Iemand die je onvoorwaardelijk vertrouwde kan minder eerlijk blijken.

WEEGSCHAAL

Je hebt geen andere keus dan aan het werk te gaan als er veel te doen is en weinig hulp beschikbaar is. Deel jouw tijd zo efficiënt mogelijk in. Roep iemand die er de kantjes vanaf probeert te lopen tot de orde, maar doe het tactvol.

SCHORPIOEN

Geluk gaat aan jouw zij en komt naar je toe. Venus, de godin van de liefde, bepaalt de komende weken jouw leven en zorgt voor harmonie met jouw partner, collega’s en zelfs rivalen. Probeer niet te veel anderen te plezieren.

BOOGSCHUTTER

Je kunt het slachtoffer worden van jouw eigen leefwijze. Paniek is niet nodig, maar een kritische blik op jezelf kan geen kwaad. Belandde je vorig jaar rond deze tijd niet in eenzelfde situatie? Dan weet je nu wat je moet doen.

STEENBOK

Cupido is actief en als je nog geen partner hebt kan die zich de komende dagen presenteren. Een sociale gebeurtenis kan het decor zijn dus kijk goed om je heen. Heb je een partner dan kan het hoog tijd zijn de relatie wat te prikkelen.

WATERMAN

Het verrichten van werkzaamheden die niet direct onder jouw verantwoordelijkheid vallen kan een leuke onderbreking zijn en bovendien leerzaam. Houd rekening met jaloezie en stel je niet te zelfvoldaan op.

VISSEN

Een bijeenkomst met buurtgenoten of een familiereünie zal jouw verwachtingen overtreffen. Alleenstaanden kunnen iemand ontmoeten die meteen hun belangstelling trekt. Laat een klein verschil van mening de relatie niet verstoren.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop