Vrouw/Horoscopen
388935562
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 23 april - Kijk de kat uit de boom, Stier!

Carrièrekansen zullen volop worden geboden en ook dat belooft muziek, Stier!

Carrièrekansen zullen volop worden geboden en ook dat belooft muziek, Stier!

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Carrièrekansen zullen volop worden geboden en ook dat belooft muziek, Stier!

Carrièrekansen zullen volop worden geboden en ook dat belooft muziek, Stier!

VANDAAG JARIG

Sinds Saturnus vorig jaar zijn invloed kwijtraakte op je liefdesleven is dat er aanzienlijk op vooruit gegaan. Vrijgezellen hebben meer afspraken en ook meer vertrouwen in de toekomst, al zit een huwelijk er nog niet in. Carrièrekansen zullen volop worden geboden en ook dat belooft muziek.

RAM

Handel routine snel af en begin aan een vrolijk en sportief weekend. Streef naar een goede balans tussen je eigen wensen en die van je partner. Je kunt vandaag ongewone mensen ontmoeten; laat je niet intimideren door gladde praters.

STIER

Moedig kinderen aan zelf na te denken zodat ze tot de conclusie komen dat sommige wensen niet realistisch zijn. Ga niet meteen in op een aanlokkelijk voorstel; kijk de kat uit de boom. Misschien lukt het je nu om met roken te stoppen.

TWEELINGEN

Een relatie eist meer tijd en aandacht dan je dacht. Verzamel de steun van mensen die je vertrouwt voor je een moeilijk besluit aankondigt. Leg in het belang van je professie meer belangstelling aan de dag voor wetenschap en techniek.

KREEFT

Wees niet teleurgesteld als hoge verwachtingen op liefdesgebied niet worden vervuld. Dat zulks vandaag niet gebeurt betekent niet dat het nooit zal gebeuren. Een mens krijgt niet altijd wat hij graag wil hebben, wel wat hij soms verdient.

LEEUW

Reserveer meer tijd voor jezelf. Een moeilijk besluit moet goed overwogen worden; zet argumenten op papier, dat komt tijdens een bijeenkomst van pas. Oriënteer je terdege als je je huis wilt verbouwen of opknappen.

MAAGD

Zorg ervoor dat hetgeen je beweert hout snijdt en laat losse opmerkingen achterwege. Je verkooptechniek verbetert naarmate je meer ervaring opdoet. Een doortrapte kennis kan het op je bezittingen hebben gemunt.

WEEGSCHAAL

Als je hoog van de toren blaast moet je er wel voor zorgen dat je plannen en meningen goed onderbouwd zijn. Besef dat een bijl die vaak wordt gebruikt bot wordt. Iets wat je zorgen baart wordt komende week opgelost.

SCHORPIOEN

Onrealistische ideeën kunnen je blind maken voor de werkelijkheid. Iemand kan tegen je liegen; vertrouw je intuïtie als je twijfelt aan hetgeen je wordt verteld. Ga niet in op praatjes; blijf vriendelijk en ga je eigen weg.

BOOGSCHUTTER

Spring uit de band als je daar zin in hebt maar overdrijf het niet. Maak liever een constructief gebruik van je energie. Werk je cv bij en maak een lijst van mensen die je mogelijk kunnen helpen als je een andere baan zoekt.

STEENBOK

Wacht rustig af als het erop lijkt dat iemand in strijd met jouw belangen handelt; je kunt het je verbeelden. Vergeet niet wie je hebben geholpen om een begeerd doel te bereiken en bedank daarvoor uitvoerig en gemeend.

WATERMAN

Je kunt kwetsbaarder zijn dan anders. Pas op je woorden als een naaste je uit je tent tracht te lokken. Soms is het beter te zwijgen; een beschuldiging kan een negatief resultaat hebben. In de krant kun je een idee opdoen.

VISSEN

Door kinderen zelf beslissingen te laten nemen, ontwikkelen ze het zelfvertrouwen dat ze later in hun leven nodig hebben om succesvol te worden. Doe je best toleranter en geduldiger te zijn en niet iedereen je wil op te leggen.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.