394218
Vrouw

Project Schoonzoon

'Deze is niets voor jou: jij moet een échte man!'

Journaliste Maaike Schaap was na 7 jaar ineens weer single. Aangezien het haar zelf niet lukte om de juiste mannen eruit te pikken, besloot ze haar telefoon met de datingapp Tinder een aantal weken aan haar vader te geven. Lukt het hem wel om haar prins op het witte paard te vinden?

Ik raak er steeds meer van overtuigd dat mijn vader wel ongeveer weet op wat voor mannen ik val. Mark is daar een van. Zo op het eerste gezicht vind ik hem een knapperd met zijn donkerblonde haar, gespierde armen en prachtige glimlach. Mark is niet van een standaard openingsvraag en vraagt welk liedje ik als laatste heb toegevoegd aan mijn Spotify-playlist. Zulke vragen, daar hou ik van.

Mijn vader wedt niet graag op één paard en blijft rustig door tinderen, al kan het mij op dit moment even niet zoveel schelen. Mark heeft mijn nummer versierd en we appen heel wat af. Ik merk dat hij graag naar mijn verhalen luistert, ook echt doorvraagt naar mijn interesses en wil weten hoe ik over dingen denk. Lees verder op VROUW.nl!