Vrouw/Horoscopen
399037794
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 15 september - Dromen kunnen waarheid worden, Vissen!

Je haalt je examen met vlag en wimpel, Maagd!

Je haalt je examen met vlag en wimpel, Maagd!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Je haalt je examen met vlag en wimpel, Maagd!

Je haalt je examen met vlag en wimpel, Maagd!

VANDAAG JARIG

Succes met jouw werk kan voortvloeien uit deelneming aan goede doelen. Dat is goed voor jouw reputatie en bevordert zakelijke relaties. Wel kun je last krijgen van communicatieproblemen; jouw auto of computer kan kuren vertonen en moet gerepareerd worden. Ook een vriendschap kan gevaar lopen.

RAM

Alles lijkt vandaag te lukken. Geef geldzaken meer aandacht dan andere kwesties. Neem een beproefd kantoor in dienst als jij je zorgen maakt over een oneerlijke boekhouder. Er kan je een interessant aanbod worden gedaan.

STIER

De kosmos zorgt voor rust. Zet harmonie met jouw partner hoog op de agenda. Misschien moet je een eind maken aan een zakelijke deal waarmee jouw partner het oneens is. Let op details als je met veel veranderingen te maken hebt.

TWEELINGEN

Als jij je gedisciplineerd gedraagt kun je veel bereiken. Halverwege de dag krijg je een stoot energie. Tot 9 oktober blijven jouw relaties harmonieus en zullen jouw ideeën gunstig uitpakken voor jouw carrière. Haast je niet.

KREEFT

Je sociale leven krijgt een impuls. Goede vrienden kunnen ervoor zorgen dat de komende weken memorabel worden. Geniet de komende dagen van goed gezelschap zonder al te veel activiteiten te ontplooien. Lachen is het devies.

LEEUW

Overweeg om voortaan thuis te gaan werken als jouw huidige werkkring je niet bevredigt. Jouw teken staat bekend om zijn ondernemingslust en als je er tevoren goed over nadenkt zal het weinig tijd kosten om een eigen bedrijf op te zetten.

MAAGD

Het leven ziet er rooskleurig uit en je zou dankbaarheid moeten voelen voor de mensen en dingen om je heen. Communicatieve vaardigheid kan je een lucratieve baan bezorgen. Degenen die examen doen halen dat met vlag en wimpel.

WEEGSCHAAL

Wees alert waar het andermans stemming betreft en mijd de nabijheid van negatieve mensen als je zelf niet in een treurig gat wilt vallen. Deel jouw inzichten met mensen met wie je dagelijks omgaat. Er lijkt sprake van een reis.

SCHORPIOEN

Liefde aan het huiselijk front komt aan al jouw verlangens tegemoet. Op een dergelijke positieve noot moet alles naar wens gaan. Een bijeenkomst kan echter minder goed verlopen doordat je te veel aan andere dingen denkt.

BOOGSCHUTTER

Een fitnessprogramma op touw zetten of een personal trainer inhuren kan een deel van jouw werkzame uren in beslag nemen. Pas op: jouw baas wordt ontevreden als je wordt betrapt bij het regelen van persoonlijke zaken.

STEENBOK

Wensen, verwachtingen en vriendschappen worden vandaag gunstig beïnvloed. Jouw zelfvertrouwen neemt toe, zeker als er ook nog een romance ontvlamt. Maak gebruik van alles wat je de komende drie weken wordt aangeboden.

WATERMAN

Een idee kan constant door jouw hoofd spoken. Neem er de tijd voor om de details uit te werken en je zeker weet dat het levensvatbaar is voor je ermee in de openbaarheid treedt. Geef vanmiddag toe aan jouw wens een feestje te bouwen.

VISSEN

Het kan tot je doordringen dat dromen waarheid kunnen worden als je afrekent met complexen uit jouw jeugd. Verban demonen uit jouw geest of doe dat samen met een psycholoog. Later vandaag kun je heel interessante mensen ontmoeten.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.