405089
Vrouw

In het nieuws

Hallo uk, welkom op de wereld

Het moment dat je je kindje voor het eerst in je armen sluit, vergeet je nooit meer. Twee Australische fotografes maken momenteel furore met hun 'het eerste hallo project', waarop ze dat allereerste bijzondere moment vastleggen. Wij delen deze bijzondere foto's met je en vragen ons af of jij ook zo'n mooie foto hebt?

De eerste ademteug, de eerste aanraking en de eerste huilbui staan centraal bij het 'het eerste hallo project'. De twee vrouwen fotograferen het intieme moment van die allereerste kennismaking, maar ook de spanning die ouders voelen als ze voor het eerst hun baby’tje in hun armen sluiten.

Bijzonder moment

Volgens de twee fotografen is niets intenser dan een bevalling. Niets is in scene gezet of geposeerd. Het is de meest pure vorm van emotie die je maar kunt hebben. "We zijn zo dankbaar dat we deel uit mogen maken van deze bijzondere momenten", zegt een van hen tegen de Daily Mail.

Bel Pangburn en River Bennett fotograferen in het ziekenhuis. Ze hebben al veel verschillende bevallingen vastgelegd, waaronder een waterbevalling. Maar ze zijn ook aanwezig bij de geboorte van prematuurtjes die het niet redden. Bijvoorbeeld van Zion, die met 30 weken geboren werd en overleed. De moeder van Zion is ontzettend blij met die foto's. "Zo’n foto is alles voor me. Het is alles wat ik van mijn zoon heb en waar ik me aan vast kan houden."

Klik hier om verder te lezen, de foto's te bekijken en je eigen foto's te delen!