Vrouw/Praat Mee
408196445
Praat Mee

Praat Mee

Ben jij blij dat Nederland langzaam weer terug naar ‘normaal’ gaat?

Vanaf 1 juli zijn een hoop coronamaatregelen weer versoepeld. Iedereen mag weer gebruik maken van het openbaar vervoer. Sportscholen en sauna’s zijn weer open, en ook de middelbare scholen volgen na de zomer weer het volledige lesrooster. De ‘anderhalvemetersamenleving’ blijft op het moment nog gelden, maar we lijken langzaam weer naar het ‘normaal’ te gaan en daar zijn een hoop mensen héél blij mee.

Zo ook hoofdconducteur Xander Philips (45). Aan De Telegraaf vertelt hij hoe erg hij de bedrijvigheid heeft gemist. „Als conducteur ben je toch een serviceverlener, een mensenmens. Dat praatje; de ene keer leuk en dan weer wat minder leuk. Dat contact mis je. Met lege treinen rondrijden is absoluut niet leuk”, aldus Philips.

Ook op Twitter zijn veel mensen blij met de versoepeling van de coronamaatregelen.

De sauna’s openen ook weer hun deuren en Rianne is blij dat het eindelijk zover is.

’Voordelen’

Veel mensen zijn dus blij dat de coronamaatregelen beetje bij beetje aan het verdwijnen zijn. Toch zijn er ook mensen die de ’voordelen’ van corona kunnen inzien.

Praat mee

Ben jij blij dat Nederland langzaam weer naar ‘normaal’ gaat? Zijn er dingen die je mist van voor alle coronamaatregelen? Of heb je stiekem wel kunnen genieten van de lockdown en sta je helemaal niet te springen om terug naar het ‘normaal’ te gaan? Praat mee op onze Facebook-pagina!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd