Vrouw/Horoscopen
417180453
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 19 augustus - Gebruik vooral je hersens, Stier!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Zet in alle rust op een rij welke doelstellingen je nog voor eind december wilt hebben bereikt zodat je met een schone lei aan 2023 kunt beginnen. Je kan nog aardig wat bereiken en op de rails zetten. Ga ervoor, alle lichten staan op groen. De kosmos begunstigt je praktische vaardigheden.

RAM

Alles wijst er op dat je op het juiste moment op de juiste plaats zal zijn. Degenen die op zoek zijn naar een baan of die hun bedrijf trachten te promoten zullen ervaren dat alles op zijn plaats valt. Een doel bereiken zal geen probleem zijn.

STIER

Gebruik vandaag vooral je hersens. Handel niet impulsief, denk na over voor- en nadelen en luister naar advies. Misschien moet je woning als onderpand dienen voor een zakelijke deal, maar dat zal uiteindelijk profijtelijk zijn.

TWEELINGEN

De kosmos zorgt voor extra drive en energie. Ook je charme laat je niet in de steek; het zal je makkelijk vallen een goede indruk te maken. Kleed je met zorg en gebruik charme om de gunsten te verwerven die je nodig hebt.

KREEFT

Je lijkt het geluk aan je zijde te hebben maar zal tijd nodig hebben om een belangrijk besluit te overdenken. Gebruik intuïtie en gezond verstand voor een probleem. Laat je niet beïnvloeden en maak zaken niet moeilijker dan nodig.

LEEUW

Maak het beste van de optimistische en positieve trend die je momenteel omringt. Gedraag je op het werk professioneel. Er lijkt sprake van een beloning voor je inspanning via lof of erkenning van het grote publiek.

MAAGD

Verantwoordelijkheden en verplichtingen nemen toe. De wens om succesvol te zijn op het door je gekozen terrein wordt sterker en zodra je de ene voet voor de andere zet zal je tevreden zijn. Je reputatie groeit, maar blijf bescheiden.

WEEGSCHAAL

Een veelbelovende dag. Als je een lening nodig hebt zal dat betrekkelijk eenvoudig te regelen zijn. Het kan tijd zijn om een testament op te stellen of aan te passen. Misschien moet je verhuizen naar een locatie dichterbij je werk.

SCHORPIOEN

Onrealistische idealen kunnen tot een confrontatie leiden met dierbaren. Doe je best om de bezwaren van anderen te begrijpen en te accepteren. Verborgen motieven en manipulaties kunnen een rol spelen bij een transactie.

BOOGSCHUTTER

Focus op persoonlijke en zakelijke relaties. De komende twee dagen lenen zich goed voor een herbezinning met partners omtrent gezamenlijke doelstellingen. Controleer of je beiden nog op dezelfde golflengte zit.

STEENBOK

Je kan veel werk te verzetten hebben en misschien geen tijd voor pauzes. De euro’s zullen zich echter wel opstapelen. Je financiële positie ziet er beter uit dan gemiddeld. Probeer in je uitgaven de middenweg te blijven bewandelen.

WATERMAN

Tegenstellingen binnen de familieverhoudingen kunnen snel uit de weg worden geholpen. Zorg dat de sfeer plezierig is en maak daar goed gebruik van. Deel je ideeën en opvattingen, stel vragen. Doe achterstallige klusjes.

VISSEN

Ga je op huizenjacht, dan kan je geluk hebben en precies vinden wat je zoekt. Bereid je wel voor op een strijd over de prijs. Zoek contact met verwanten die ver weg wonen; er kan iemand in het ziekenhuis terecht zijn gekomen.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.