Nieuws/Vrouw
421251289
Vrouw

Deze week in VROUW Magazine: Gerard Joling (55) zoekt draagmoeder

Gerard Joling

Gerard Joling

Elke vrijdag komt er een VROUW magazine uit: boordevol persoonlijke verhalen van vrouwen en columns van vaste gezichten Daphne Deckers en Mieke Kosters. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je deze week in VROUW magazine kunt lezen.

Gerard Joling

Gerard Joling

"In het dagelijks leven hoeft het niet zo hysterisch"

Nick van Ormondt

Nick van Ormondt

Hij heeft een zwak voor koningin Máxima en heeft zelfs een grote foto met haar in zijn huis hangen. Zo vlak voor Koningsdag is Gerard Joling (55) dan ook dé man om eens flink door te zagen over entourages, bubbels en prinsen op het witte paard.

Haast onherkenbaar komt Gerard de fotostudio binnen. Zo draagt hij een korte sportbroek en een simpel zwart shirt. Zijn hardloopschoenen verraden zijn sportieve voornemen van die dag, het gebrek aan zweetdruppels op zijn gezicht en de perfect gekapte haren het mislukken ervan.

"Tja, ik ben eigenlijk aan de lijn, zoals altijd. Ik zou dus gaan sporten, maar toen kwam daar een kop koffie tussendoor en een tosti. Mensen denken altijd maar dat ik de hele dag in een glitterpak loop, maar in het dagelijks leven hoeft het niet zo hysterisch."

>> Het hele interview met Gerard Joling lees je in VROUW Magazine

"Onze band had nóg sterker kunnen zijn...''

Sasha Lambert

Sasha Lambert

De geadopteerde Catalina Schaart (32) ging op zoek naar haar biologische familie in Zuid-Amerika. Daar deed ze een schokkende ontdekking: ze heeft een tweelingzus!

"Ik had de hereniging met mijn tweelingzus echt niet willen missen, maar het heeft mijn leven niet gemakkelijker gemaakt. Iedere keer als we weer afscheid moeten nemen, laait de boosheid op. Het was niet onze keuze om zo ver bij elkaar vandaan te wonen! De gedachte hoe het zou zijn geweest als we samen waren opgegroeid, blijft door mijn hoofd spoken. Dan had onze band nóg sterker kunnen zijn…"

>> Lees het hele interview met Catalina in VROUW Magazine

"Prinses Margriet is mijn favoriet"

Corné van der Stelt

Corné van der Stelt

Joyce van de Kasteele (25) is vooral fan van prinses Margriet en won zelfs een tv-quiz voor royaltykenners. Ze is single en geeft les op het speciaal basisonderwijs.

"Mijn liefde voor de Oranjes begon in de brugklas. Toen landde prinses Margriet per helikopter op het voetbalveld naast onze school. Sindsdien verdiep ik mij in haar. Later ging ik de hele koninklijke familie volgen, maar Margriet blijft mijn favoriet."

>> Lees het interview met Joyce en andere Oranjefans in VROUW Magazine

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.