Nieuws/Vrouw
426081290
Vrouw

Waarom je dit wisselvallige weekend het best met je Stier-vriendin kunt afspreken

horoscoop stier

horoscoop stier

Het weer dit weekend wordt wisselvallig, wat betekent dat een terrasje pakken zal moeten worden afgewisseld met binnenactiviteiten. Dé perfecte timing om met je Stier-vriendin af te spreken!

horoscoop stier

horoscoop stier

Want hoewel het harde werkers kunnen zijn, zijn Stieren uitermate goed in het genieten van de momenten waarop dat niet hoeft. Voor haar geldt dan ook dat zij liever lui dan moe is.

Sleepover

Daarom is de Stier een perfecte kandidaat voor die heerlijk luie sleepover! Plant ze die sleepover bij haar thuis? Lucky you! Ondanks hun voorkeur voor lui zijn, is er voor de Stier namelijk niks belangrijker dan een goede gastvrouw te zijn en stopt ze niet totdat jij je in de watten gelegd voelt!

Plezier maken betekent voor de veilige stier overigens niet dat er avontuur aan te pas moet komen. Dat avondje stappen ruilt zij liever in voor een dagje zalig bankhangen, omringd door heerlijke snacks, vriendinnen en Netflix op de achtergrond. Maar, verwar haar voorkeur niet met haar persoonlijkheid: zelfs de saaiste avonden kan een Stier omtoveren tot een feestje!

Lieve vriendin

Maar de belangrijkste reden om haar een belletje te geven? Omdat zij dankzij haar lieve en beschermende karakter een geweldige vriendin is. Dus, waar wacht je nog op?

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.