Vrouw/Seks & Relaties
428022758
Seks & Relaties

Podcastserie Dagboek van Eva

Deel 10: ’Met een vent die je amper kent naar de andere kant van de wereld...’

Eva weet eindelijk welk geheim Frank sinds de middelbare school met zich meedraagt. Haar verstand vertelt haar om afstand van deze man te nemen, maar haar gevoel zegt iets anders. Ze denkt er zelfs aan om met hem mee te gaan naar Australië. Is het wel zo’n goed idee om naar de andere kant van de wereld te reizen met een vent die je amper kent, maar waarvan je wél weet dat hij uit een volstrekt verknipt gezin komt?

In Dagboek van Eva schrijft Eva over haar date-avonturen. Eva heeft in het verleden niet de beste keuzes gemaakt als het op mannen aankwam. Na de laatste teleurstellende relatie en het moeten opgeven van haar kinderwens besluit ze dat het helemaal anders moet.

Luister de nieuwe aflevering van de podcast van VROUW hier, hieronder, of via je favoriete podcast-app. Heb je de eerste afleveringen gemist? Begin dan bij deel 1.

Wil je verder luisteren? Er zijn meer episodes beschikbaar via Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify. Wil je op de hoogte gehouden worden van een nieuwe aflevering? Abonneer je dan gratis via je favoriete podcast-app.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.