Nieuws/Vrouw
436753755
Vrouw

Dit zijn de 5 best gelezen artikelen deze week

Dit zijn deze week de best gelezen artikelen van VROUW.

Married At First Sight

We spraken Christel (46) die meedoet aan het tv-programma Married At First Sight. Ze liet zich door experts koppelen en zag haar bruidegom pas voor het eerst voor het altaar.

Over haar deelname vertelde Christel: “Ik val erg op lange mannen en vind een dialect een enorme afknapper. Ik wilde dus liever niet iemand uit het hoge noorden of diepe zuiden. Maar jullie hebben Marcel natuurlijk inmiddels gezien en gehoord…”

En inderdaad, Marcel komt uit het hoge noorden (Delfzijl), is 1,77 meter ‘lang’ en spreekt geen ABN. “Toen de trouwambtenaar over hem vertelde, schoot ik dus heel erg in de lach. Sommigen dachten dat ik Marcel uitlachte, maar dat was echt niet zo. Ik dacht alleen maar: ‘Hoe hebben ze dit nu kunnen doen?’ Het was wel even een schok, ja.”

Het hele interview met Christel lees je hier.

Dochter verloren aan trombose

De 61-jarige Barbara verloor haar dochter Melissa aan trombose, vermoedelijk door de Diane-pil. Zelf liep ze eerder ook trombose op, maar ze knapte gelukkig weer op.

Barbara: “Het was een combinatie van drie maanden stilzitten en de pil die ik slikte. Hadden we het maar gezien als een waarschuwing, want terwijl ik mij steeds beter voelde - mede door haar goede zorg - begon Melissa te kwakkelen. Ze zag zo bleek als wat. Melissa slikte vanaf haar 14de de Diane-pil voor haar huid.”

Melissa kreeg hoofdpijn, werd lethargisch en traag. Ze kreeg later ook last van haar knie. “Door te gaan liggen, in combinatie met haar pil, heeft ze achteraf gezien trombose ontwikkeld.” Toen Melissa van de trap viel door duizeligheid, ging het helemaal mis. Uiteindelijk overleed ze.

Barbara met haar dochter Melissa die overleed aan trombose

Barbara met haar dochter Melissa die overleed aan trombose

Het interview met Barbara lees je hier.

Je kind hoort in eigen bed

Trip, trip, trip. Een warm lijfje kruipt naast je in bed en je weet: vanaf nu doe ik geen oog meer dicht.

Je kind wel of niet bij je in bed laten slapen? Onze expert Marina van der Wal is er duidelijk in: “Een minnaar hoort bij je in bed, je kind hoort in zijn/haar eigen bed.”

Meer over dit opvoeddilemma lees je hier.

Joann in Curvy Supermodel

Lisette’s dochter doet mee aan Curvy Supermodel. Haar oudste dochter Joann is het nichtje van de beroemde modellenzusjes Gigi (22) en Bella Hadid (21). Moeder Lisette vertelt: “Ze probeert haar dromen te laten uitkomen, ondanks het feit dat die niet altijd voor de hand liggen. En daar werkt ze hard voor, heel mooi om te zien.”

Het hele interview met moeder Lisette lees je hier.

Eigen beeld

Eigen beeld

De Barvrouw

Ken je onze nieuwe verhalenreeks De Barvrouw al? Hier lees je de laatste aflevering. Onze Babs beleeft namelijk een spannend avondje in haar eigen bed, met haar telefoon... Ze heeft namelijk appseks met haar gitarist.

Altijd als eerste een seintje krijgen wanneer er een nieuwe aflevering van De Barvrouw online staat? Abonneer je dan op de WhatsApp-dienst.

Wil jij ook een bijzonder verhaal delen via VROUW? Stuur het naar de redactie!

Jij op VROUW

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.