Vrouw/Seks & Relaties
438189225
Seks & Relaties

Tessa is SM-meesteres: Normaal ben ik verlegen Als mijn collega’s dit wisten...

In de rubriek 'Tussen de lakens' vertellen vrouwen over hun seksleven. Tessa (33) en haar vriend doen aan SM en zij neemt daarin de rol van meesteres op zich. “Dat is iets wat mijn omgeving echt niet van mij verwacht.”

Fantasie

Leon kwam er al vrij vroeg in onze relatie mee: hij had een fantasie. Het leek hem geweldig dat ik hem zou domineren. Ik schrok daarvan, ik zat helemaal niet te wachten op een man die zich slaafs naar mij toe zou opstellen. Ik wilde dat híj de sterke persoon was in onze relatie.

Hij liet het onderwerp even rusten, maar naar een tijdje kwam hij erop terug. We hebben er heel veel over gesproken samen, ik had wel door dat dit niet zomaar een fantasie voor hem was.

Spannend

Ik ben me in de wereld van SM gaan verdiepen en merkte aan mezelf dat ik het toch ook wel spannend vond. We hoefden natuurlijk niet meteen all the way te gaan. We konden het voorzichtig opbouwen, bedacht ik.

Ik zei Leon dat ik het een kans wilde geven. Maar ik drukte hem ook op het hart dat hij erover moest ophouden als ik het toch niets bleek te vinden. Seks moest wel leuk zijn, voor ons allebei. Ik was niet van plan mijn plezier in seks op te offeren voor de fantasieën van mijn vriend.

Eerste zweepje

Het zal nu een jaar of zes geleden zijn dat er een eerste zweepje in huis kwam. Leon en ik hadden samen online in een seksshop wat speeltjes gekocht en hij had voor mij een latex pakje uitgezocht.

Vanaf het moment dat ik het aantrok, voelde ik me anders. Heel sexy. En heel krachtig. In het dagelijks leven ben ik best verlegen en rustig. Soms denk ik: als mijn collega’s of vrienden mij in de rol van meesteres zouden zien, wisten ze niet wat hen overkwam.

Domineren

Leon en ik zijn steeds een stapje verdergegaan. Het begon met licht domineren, ik moest echt in mijn rol groeien. Leon heeft mij daar heel erg in begeleid door me er veel over te vertellen. Ik was er bang voor dat ik hem in het dagelijks leven ook als onderdanige zou zien, maar dat is niet het geval. In het dagelijks leven is hij gewoon mijn fantastische vriend, die altijd voor mij klaarstaat en zorgt.

Tegenwoordig weet ik precies wat ik doe. Ik bind Leon vast en mijn toon verandert van lief in superstreng. We hebben inmiddels een complete voorraad aan speeltjes, die we uiteraard na afloop weer keurig opbergen, uit het zicht voor alles en iedereen.

Latex outfit

We hebben nog altijd het meest op de normale manier seks. Even een vluggertje in de ochtend. Of we verwennen elkaar avonds voordat we gaan slapen. Maar eens in de zoveel tijd pakken we uit. Dat plannen we echt, we hebben inmiddels een kind van vier, ik moet er niet aan denken dat hij ineens in de slaapkamer staat. Vaak past mijn moeder op. Ze moest eens weten!

We beginnen al vroeg op de avond, de sfeer is dan totaal anders dan normaal bij ons het geval is. Ik bepaal wat er gebeurt. Dat geeft meteen al een enorme spanning. Ik heb inmiddels meerdere latex outfits en draag zo’n avond heel hoge hakken of laarzen. Mijn haar draag ik strak in een staart en mijn make-up is veel heftiger dan overdag. Leon moet alles doen wat ik vraag. Ik weet precies wat hem opwindt.

Vertrouwen

Het is een spel van eindeloos plagen. De spanning wordt zo hoog opgebouwd, we genieten daar allebei enorm van. SM hoeft niet te eindigen in seks, maar bij ons gebeurt dat wel altijd.

We kunnen allebei nog dagen, soms wel weken op zo’n avond teren. Leon stuurt me dan overdag bijvoorbeeld een berichtje als ik aan het werk ben. Uit de inhoud maak ik dan meteen op dat hij er aan terugdenkt.

Ik ben ervan overtuigd dat heel veel stellen op zo’n manier een geheim hebben. Een fantasie die ze alleen met elkaar delen. Ik ben heel blij dat Leon het destijds heeft durven uitspreken, want ik vind dat dit echt ons seksleven een verdieping heeft gegeven. We zijn nog steeds in ontwikkeling en gaan elke keer een stap verder. Het vertrouwen in elkaar groeit daardoor alleen maar. Dat is toch mooi?

Jij op vrouw

Wil jij ook jouw ‘Tussen de lakens-verhaal’ vertellen?

Dat kan hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.