Vrouw/Seks & Relaties
439472878
Seks & Relaties

'Mijn vriend wil veel te vaak seks'

In Lieve Sabine bespreken we wekelijks opvallende, leuke, moeilijke en soms ook pijnlijke problemen.

Lieve Sabine,

Mijn vriend wil het liefst iedere dag seks en het als hij het echt voor het zeggen had, dan misschien wel twee keer per dag. Maar ik zie dat helemaal niet zitten. Het moet ook steeds gekker: van rollenspellen tot soft bdsm. Laatst wilde hij zelfs dat ik mezelf bevredigde en dat hij daarnaar mocht kijken. Ik vind hem een beetje pervers inmiddels.

Hij klaagt dat ik zo weinig zin heb. Maar we doen het gemiddeld vijf keer per week en ik moet toegeven dat ik ’s ochtends niet echt meedoe. Dan laat ik hem gewoon zijn gang gaan tot hij klaarkomt en spring ik onder de douche. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik hiermee moet. Ik ben 28 en hij is 26 en we hebben nu een half jaar verkering.

Sabine: “Jullie hebben pas een halfjaar verkering? Dan is het toch helemaal niet zo gek dat hij het liefst iedere dag met je wil vrijen? Ergens wel heel jammer dat jullie seksdrive zo ver uit elkaar ligt. Misschien is het een idee om voor jezelf eens uit te zoeken hoe vaak jij nou echt zou willen. Stel dat dat inderdaad maar één keer per maand is, dan moeten jullie serieus praten en aan het werk om dat toch een beetje dichter naar elkaar te trekken.

Pervers vind ik hem niet. Hij heeft zich misschien een beetje laten inspireren door porno die hij gezien heeft, maar dat hij het opwindend vindt om te zien dat jij met jezelf speelt, is toch niet zo raar? Praat met elkaar en leg hem uit dat het in ieder geval niet helpt als hij de druk opvoert. Seks zou iets heel leuks kunnen zijn tussen jullie tweetjes, maar er valt nog wel wat te ontdekken, lijkt me. Succes samen!

Heb jij ook een kwestie die je wilt laten behandelen in Lieve Sabine? Stuur dan hier - al dan niet anoniem - jouw vraag in!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.