Vrouw/Praat Mee
439972307
Praat Mee

Mannen die over borsten glijden, gaat dit nog wel over mode?

Misschien heb je ze al wel voorbij zien komen: de posters van Suitssupply. Met de nieuwste reclamecampagne krijgt het Amsterdamse pakkenmerk bakken met kritiek over zich heen, want zijn de posters niet een beetje vrouwonvriendelijk? Wat vinden jullie?

Op de posters, die momenteel in bijna elke stad te zien zijn, worden vrouwen levensgroot afgebeeld in weinig verhullende kleding. Minimannetjes glijden breed lachend in hun mooie pakken of zwemshorts van hun borsten. Ze staan klaar om vrouwen op hun billen te slaan of bungelen aan een bikinibroekje. Gaat dit nog wel over de mode?

Reacties

De reacties op de posters zijn wisselend. De één vindt het inderdaad mode, de ander kunst en weer een ander vindt het vooral seksistisch, vrouwonvriendelijk en walgelijk. Is dit pakkenmerk de enige die hun product op deze manier probeert te verkopen? Nee. Er zijn tal van reclamecampagnes te vinden die vrouwen neerzetten als seksobjecten. Een dik decolleté, lange, dunne benen of zelfs nog erger. Hoe ver mag dit gaan?

Praat mee over dit onderwerp! Wat vinden jullie van de campagne en wanneer gaat het te ver?

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.