Vrouw/Horoscopen
441436743
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 26 april - Laat je masseren, Kreeft!

Sta klaar om elke uitdaging het hoofd te bieden, jarige!

Sta klaar om elke uitdaging het hoofd te bieden, jarige!

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Sta klaar om elke uitdaging het hoofd te bieden, jarige!

Sta klaar om elke uitdaging het hoofd te bieden, jarige!

VANDAAG JARIG

Je carrière zal je belangrijkste dossier zijn dit jaar en dat belooft gelukkig voorspoed. Er kunnen veel positieve ontwikkelingen zijn als je ambitieus en gedreven blijft. Sta klaar om elke uitdaging het hoofd te bieden. Laat regelmatig de nekspieren masseren als stress zich daar heeft opgehoopt.

RAM

Er is de komende weken sprake van sterke invloeden en diepgaande consequenties. De planeet die model staat voor het oude, vertrouwde staat recht tegenover een die afrekent met al wat ouderwets is. Laat je niet onder druk zetten.

STIER

Door wonderlijke omstandigheden kun je mensen hebben ontmoet met wie je normaal niet omgaat. Vrijgezellen kunnen een bijzonder iemand in hun leven zien belanden. Zie het als en uitdaging een andere cultuur te leren kennen.

TWEELINGEN

Laat je niet afleiden en besteed al je aandacht aan je werk. Probeer moeilijke confrontaties met onaangename mensen op een beleefde manier af te handelen. Je kunt geld verdienen door te doen wat je zelf graag doet.

KREEFT

Doe wat je prettig lijkt; het gaat er niet om wat anderen denken. Neem een verdiende dag vrij en verleng zo je weekend. Breng een bezoek aan de kapper of laat je masseren. Krik je imago op door je goed en modieus te kleden.

LEEUW

Privézaken kunnen je aan huis binden en je vertrek naar kantoor vertragen. Het kan noodzaak zijn een afspraak af te zeggen en misschien is dat met een geheime liefde. Koop een kleine verrassing voor iemand die je hebt teleurgesteld.

MAAGD

Hoewel dit niet de beste tijd is om op reis te gaan moet je je er niet aan onttrekken als een zaak draaiende gehouden moet worden. Kom jegens je gezin en je baas je verantwoordelijkheden na. Gesprekken zullen vriendelijk verlopen.

WEEGSCHAAL

Een mens kan nooit genoeg leren om zijn prestaties te verbeteren en carrièrekansen te vergroten. In een oppervlakkige wereld is het van belang er goed uit te zien als je qua competentie, intelligentie of ervaring tekort schiet.

SCHORPIOEN

Laat je niet door verplichtingen of schuldgevoel weerhouden jezelf te verwennen. Ga op zoek naar nieuwe flatteuze kleding of kies een andere haardracht zodat je jezelf aangenaam verrast elke keer dat je in de spiegel kijkt.

BOOGSCHUTTER

Contact met mensen kan voor problemen zorgen. Blijf uit de buurt van bazige lieden die je dodelijk vervelen en houd er rekening mee dat autoriteiten zich strikt aan regels zullen houden en trachten je te betrappen op een vergrijp.

STEENBOK

Als je een assertief iemand bent, zul je merken dat je steeds harmonieuzer met mensen kunt samenwerken. Vrijgezellen voelen hun behoefte aan een partner toenemen. Maak je niet druk over dingen waarover je geen controle hebt.

WATERMAN

Een goed moment om op zoek te gaan naar een nieuwe baan of om loonsverhoging te vragen. De kosmos moedigt je aan om de komende weken veranderingen door te voeren. Je kunt verliefd worden op een collega of een stagiaire.

VISSEN

De komende tijd kunnen zich gelegenheden voordoen waarbij tradities in conflict komen met de moderne tijd. Aanpassingen zullen in je leven ingrijpen. Zorg voor financiële zekerheid en beteugel je neiging risico’s te nemen.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.